Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

FOTOD Tohoh! Selle mehe vanust ei paku keegi kunagi kümnesse

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Michigani osariigist pärit Brandon Miles May kogub internetis populaarsust tänu enda uskumatult nooruslikule väljanägemisele.

TikTokis populaarsust koguv Brandon Miles May jagab enda kontol erinevaid vananemisvastaseid nõuandeid. Tema videod teeb eriliseks tema väljanägemine, mistõttu ei suuda paljud esmapilgul teda tõsiselt võtta. «Tema kasutaja on satiir» ja «ma siiamaani ei suuda uskuda, et ta nii vana on» on sagedased kommentaarid, mida ta inimestelt kuuleb. Brandoni sõnul küsitakse temalt pidevalt dokumenti ja kaheldakse ta vanuses, vahendab Daily Mail. Tema tegelik vanus on kõigile uskumatuna tunduv arv. 

Kui vana näeb Brandon sinu arvates välja?

«Inimesed pakuvad mulle erinevaid vanuseid, kuid tihti pakutakse 15-16 või 18-19.» Tegelikult on Brandon 35-aastane. Enda noorusliku välimuse säilitamise saladuseks peab ta tervislikku elustiili. Ta toitub värsketest puu- ja juurviljadest ning muudest taimsetest toitudest, lisaks kalast. Ta väidab, et pole kunagi sõõmugi alkoholi tarbinud. Brandon väldib otsest kontakti päikesega, kandes keha katvaid riideid ja laia äärega peakatet. 

Lisaks tervislikele harjumustele leiab mees, et tähtis on ka enda vaimu noorena hoida. «Ma mõtlen ja näen end noorena. Ma arvan, et see on aidanud.»

Meest on süüdistatud iluoperatsioonide tegemises, kuid nüüd meditsiiniäris töötav Brandon kinnitab, et on juba varasest east saadik nooruslikkuse säilitamise vastu huvi tundnud. Ta jagab enda TikToki videos pilti aastast 2004, mis kinnitab, et ta on alati noor välja näinud.

@brandonskincare Is my ANTI-AGING lifestyle working? #greenscreen #antiaging #skincaretips #healthylifestyle #fypシ゚viral #fyp #foryou ♬ original sound - Brandon Miles May

Brandon selgitab, et juba 13-aastaselt muutus ta teadlikuks pikaealisusest ja vananemisvastastest meetoditest. 15-aastaselt hakkas ta tasapisi enda toitumisharjumusi muutma, näiteks tarbides rohkem taimseid toite ja rohelist teed. 19-aastaselt loobus ta suhkrust, teraviljadest ja süsivesikutest. 

Mis puudutab treeninguid, siis kuigi Brandon peab seda oluliseks, ei keskendu ta sellele liialt palju. «Ma ei tee rasket trenni. Liiga palju trenni tegemist võib keha stressi viia ja põhjustada vananemist.» Selle asemel harrastab ta mõõdukat aktiivsust, näiteks jalutuskäike, joogat ja kerget jõutrenni. 

Kuigi kõrvaltvaatajate meelest võib selline elustiil väsitavana tunduda, siis Brandon leiab, et seda on lihtne järgida ning ka temal on hetki, mil ta on toiduga paindlikum. «Kui ma lähen välja õhtust sööma, siis söön veidike saia ja oliiviõli. Šokolaadi söön ka iga päev. Mul on 92–100%-line kakao. See on ülimõru.»

Vaatamata sellele, kui palju aega ta iseendasse investeerib, arvab ta siiski, et tema elustiili mõte ei seisne igavesti elamises, vaid oma tervise säilitamises nii kaua kui võimalik. «Ma tahan end hästi tunda. Noorena tundmine on osa noorena väljanägemisest. Ma arvan, et näen parem välja kui kümme aastat tagasi. Tunnen end füüsiliselt ja emotsionaalselt noorena. Ma leian, et mu keha järgib mu meelt.»

@brandonskincare this is for entertainment purposes only #antiaging #antiagingtips #healthyliving #foryou #fypシ゚viral ♬ original sound - Brandon Miles May

Tagasi üles