Sodiaagi saladused: kolm tähemärki, kes on truudusetud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Mitte iga sodiaagimärgiga ei suju kooselu hästi. Need kolm tähemärgi esindajat paistavad silma just truudusetusega.

Veevalaja: printsess, keda kunagi kinni ei püüa

Veevalajad pole enda emotsionaalses sidumises eriti head. Nad tahavad olla kindlad enne, kui lubadusi annavad. Kuid kui nad end lõpuks seovad, siis nad tõesti usuvad suhtesse. Veevalajad annavad oma lojaalsuse oma elus vaid vähestele.

Kaksikud: liiga särav, et kodus hoida

Kaksikutele meeldib inimesi õhku ahmima panna. Nemad on tähelepanu keskmes. Nad on nagu liblikad, kes lendavad ühelt lillelt teisele. Teiste jaoks võib see tunduda reeturlikuna. Tegelikkuses on see kaksiku loomuses. See, et ta armastab ka teisi, ei tähenda, et ta sind ei armastaks. Mõistagi on teistel seda tihti keeruline mõista. Tegelikkuses on kaksikud väga pühendunud kaaslased, kui nad lõpuks selle õige leiavad.

Ambur: vangistatud lind, kes peab lendama

Amburite suurim mure elus on seikluste puudumine. Nad elavad vabaduse ja seikluste ootuses. Nende avastamishimu aitab neil luua pidevalt uusi tutvusi. Ambur pole suhtes lootusetu, kui talle võimaldatakse teatavat vabadust ega kärbita tema tiibu. Ambur ei sobi suhtesse kellegagi, kes armastab teda pidevalt kontrolli all hoida.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles