Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

20 AASTAT KUULUJUTTE Avril Lavigne'i saatnud vandenõuteooria saab lõpu?

Copy
Avril Lavigne
Avril Lavigne Foto: Shutterstock

Mõned fännid spekuleerivad, et lauljatar suri 2003. aastal ja teda asendas doppelgänger nimega Melissa.

Avril Lavigne vastas internetis levivale vandenõuteooriale, mis väidab, et ta suri 2003. aastal ja on sellest ajast alates asendatud Melissa-nimelise doppelgängeriga.

Teooria väidab, et Lavigne palkas dublandi, kes esindas teda avalikel üritustel pärast seda, kui tal sai kuulsusest kõrini. Väidetavalt suri lauljatar mingil hetkel 2002. aasta albumi «Let Go» ja 2004. aasta albumi «Under My Skin» ilmumise vahel ning plaadifirma otsustas palgata Melissa Lavigne'i asendama.

«See on minu jaoks lihtsalt naljakas,» ütles 39-aastane lauljatar kuulujutu kohta Alex Cooperi hiljutises «Call Her Daddy» podcasti episoodis.

«Ühelt poolt öeldakse, et ma näen täpselt samasugune välja, ma ei ole päevagi vananenud. Samas pooldavad teised vandenõuteooriat, et ma ei ole mina.»

«Ausalt öeldes ei ole see nii hull. Võiks olla hullem, eks?» tunnistas Lavigne naerdes. «Ma ei tunne, et see oleks negatiivne, see ei ole midagi hirmsat.».

«Ilmselgelt olen ma mina, see on nii tobe,» ütles ta, enne kui lisas: «Ma tean, et seda on juhtunud ka teiste artistidega, ma ei ole ainus.».

Cooper ütles Lavigne'ile: «Ma ütlen sulle, mis on pöörane: sa ei ole vananenud. Ma vaatan sind ja kujutan sind oma punakaspruunide juustega ette. Sa näed sõna otseses mõttes sama välja nagu nooremana.».

Lavigne, kes on vastutav mõnede suurimate hittide, sealhulgas «Girlfriend» ja «Sk8er Boi» eest, teatas eelmisel nädalal, et annab sel suvel välja uue plaadi. Albumile tuleb 20 tema kõige populaarsemat lugu.

Tagasi üles