Vallaliste naiste tõus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uued uuringud on tõestanud, et vallalised naised on tegemas võidukäiku, kuid millest on see tingitud ja kas naised on vallalisena tõesti õnnelikumad?

Varemalt oli nii, et naine armus ja abiellus noorena, paljud olid juba 20. eluaastate alguses abielunaised. Tänapäeval kipub aga olema, et kui 21-aastane naine teatab, et hakkab abielluma, tundub see peaaegu imelik, et keegi nii noorema soovib täielikult pühenduda, kirjutab femalefirst.co.uk.

Kas naised on vallaliseeluga lihtsalt rohkem harjunud või mõjutavad seda trendi teised tegurid?

Viimased uuringud näitasid, et naised on tänapäeval viis korda enam rahul vallalise staatusega kui 40 aastat tagasi. Veelgi enam, naised on vallalisena õnnelikumad kui üksikud mehed.

Londonis asuva kohtinguteenuseid pakkuva ettevõtte esindaja Mary Balfouri sõnul hindavad naised tänapäeval iseseisvust rohkem kui kunagi varem. «Hoolimata sellest, et meedia ülistab paarisuhteid, on paljud naised õitsele löönud, saades iseseisvalt hakkama nii emotsionaalses kui majanduslikus mõttes,» sõnas ta.

Balfouri kinnitusel tähendab see ka seda, et kui naine ja mees otsustavad suhtesse astuda, siis tähendab see nüüd pigem kahe terviku liitumist, mitte kahe pooliku.

Olles kohtingumaailmaga hästi kursis, teab Balfour ka seda, et moodsatel naistel võivad meestele olla väga kõrged nõudmised. «Minu firma poole on pöördunud naised, kel on partneritele niivõrd ambitsioonikad nõudmised, et nende kaaslaseotsing on juba alguses läbi kukkunud.»

Head vallalised naised, jagage oma kogemusi - kas olete üksi olude sunnil või on see teadlik otsus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles