KULLAFOND Eesti staaride südamed võitis uus moemärk - mis see on?

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Brigitte Susanne Hunt kandmas sillerdavat sulgedega pükstükki uuelt Eesti moemärgilt, mis on vallutanud paljude staaride südamed - loe edasi ja saa sellest ägedast brändist rohkem teada!
Brigitte Susanne Hunt kandmas sillerdavat sulgedega pükstükki uuelt Eesti moemärgilt, mis on vallutanud paljude staaride südamed - loe edasi ja saa sellest ägedast brändist rohkem teada! Foto: Brigitte Susanne/nora Isle Ig

Kui aasta eest tundusid pärlpüksid ja sulebleiser midagi unenäoliselt ekstravagantset, siis üleöö on need saanud Eesti staaride lemmikuks. Kuidas? Sest aastaga on meil särama löönud uus moelooja Mariann Saar ning tema märgi Nora Isle kiire edu tõestab – eestlanna on kõike muud kui tagasihoidlik tegelane! Läbipaistvad sillerdavad püksid? Andke aga siia! Kannan neid nii kontsa kui tennisega.

Nora Isle’i looja Mariann Saar on kahtlemata ka ise efektne naine – pikakasvuline, hea rühi ja julge silmavaatega. Ei usukski, et see kuraasikas naine ei julgenud mõne aja eest moeloojatööst isegi unistada – see tundus isegi unistamiseks liiga suur asi.

Nora Isle by Mariann Saar astub üles ka Eesti suurimal moesündmusel sellel sügisel - Tallinn Fashion Weekil! Tema etendust saab näha reedel, 20.10 kell: 17.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles