SÕBRANNADE PÕUD «Ma ei ole väga sotsiaalne!» Nendel A-listi naistel on äärmiselt väike sõpruskond

Heidi Ruul
, Digiajakirjade ajakirjanik
Copy
Victoria Beckham tunnistab, et tal pole lähedaste sõprade jaoks tihti aega.
Victoria Beckham tunnistab, et tal pole lähedaste sõprade jaoks tihti aega. Foto: Shutterstock

Hollywoodi staaridel näib olevat kõik olemas: raha, kuulsus, auhinnad ja kogu maailma imetlevate fännide tähelepanu. Kui aga nende elu lähemalt uurida, siis selgub, et pinna all puudub neil tegelikult midagi, mida peetakse elus oluliseks: lähedased ja usaldusväärsed sõprussuhted. Tegelikult näib, et Hollywood ise takistab oma staaridel tugevate suhete loomist, sest kuulsused on liiga hõivatud hektilise töögraafikuga ja paljud väidavad, et neil on raske teisi inimesi usaldada.

Kuulsused nagu Angelina Jolie ja Billie Eilish on varem rääkinud, et neil pole palju sõpru. Jolie väitis, et tema lähimad sõbrad on tema lapsed, samas kui Eilish ütles, et suurim erinevus tema elus pärast kuulsaks saamist on see, et tal pole nüüd enam ühtegi sõpra.

«Inimesed tulevad kokku lühikesteks perioodideks, teevad teatava sisu koos ära ja liiguvad siis edasi. Nende inimeste, kes töötavad advokaadibüroos või ehitusäris ja jäävad sinna 30 aastaks, elu on hoopis teistsugune,» ütles üks Hollywoodi produtsent The Hollywood Reporterile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles