Karolin Kuusiku neli stiilinõuannet

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolin Kuusik.
Karolin Kuusik. Foto: SCANPIX

Stilist ja rõivadisainer Karolin Kuusik jagab elustiiliajakirja Intelligent Life eestikeelse väljaande talvenumbris stiilinõu.
 

1. Iga naise kapis võiks leiduda elegantne valge triiksärk, mida saab kanda töö juures mustade pükstega ja peol pika seelikuga.

2. Kui oled ehted külge riputanud, vaata kriitilise pilguga üle, mida saaks vähemaks võtta. Kui sul on üks asi, mida kõik võiksid märgata, siis eemalda muu liigne.

3. Kui kardad, et ei pea terve tööpäev kontsadel vastu, siis hoia salatennised laua all peidus. Või kui päevas on mõni tähtsam hetk, mil vajad juurde eneseindlust, pane kontsad selleks hetkeks jalga.

4. Kui sul on väga palju riided, kuid tunned, et pole midagi selga panna, siis ilmselt su asjad garderoobis ei tööta omavahel. Võta üks õhtu ja vaata iga riietuseseme väärtus üle - kui paljude asjadega seda kanda saab. Tee list asjadest, mida sul on vaja, et olemasolevaid asju kanda, ja anna mõned «lootusetud» asjad eest ära.

Loe täispikka persoonilugu Karolin Kuusikust ja tutvu tema stiilinõuannetega meestele Ajakirjade Kirjastuse ajakirja Intelligent Life talvenumbrist! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles