Naine on haruldase seisundi tõttu kogu aeg erutunud: mu elu on täiesti rikutud

Naine
Copy

21-aastane Scarlet Kaitlin Wallen elab piinavas seisundis: tal on püsiv genitaalide erutushäire, mistõttu kogeb ta pidevalt kontrollimatut erutust. Ta oli kuueaastane, kui ta hakkas tundma oma suguelundites tugevat torkimistunnet. 15 aasta jooksul on tal olnud vaid käputäis valutuid päevi ning ta ei saa täiskohaga töötada ega õppida. Kuna meditsiiniteadus kogu aeg areneb, loodab neiu, et ühel päeval on tal võimalik elada normaalset elu.

Scarletil on isegi mõned genitaalnärvid eemaldatud, et valu tuimastada. «Olen tundnud valu nii kaua, kui mäletan,» rääkis osakoormusega kullerina töötav ja kunsti tudeeriv Scarlet. «Mu häbe oli pidevalt kui tules – olin justkui loomulikult erutatud, aga ma ei tahtnud seda. See on närvivalu – ja naudingut pole. Loodan, et saan oma elus kogeda valutut seksuaalsuhet.»

Kui Scarlet esimest korda sümptomeid koges, oli ta kuueaastane ning ta ei saanud sõpradega mängida. Ta kirjeldas valu, nagu põletavad putukad roomaksid tal naha all ja suguelundid põleksid. «Ma ei tahtnud seda tunda. Ma tahtsin väljas mängida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles