Karolin Kuusik: ma ei tea, mis on minu stiil

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese Ly Ranne nimelise Ilulooja auhinna sai stilist Karolin Kuusik
Esimese Ly Ranne nimelise Ilulooja auhinna sai stilist Karolin Kuusik Foto: Jelena Rudi

Hinnatud stilist, kodumaise rõivabrändi Tallinn Dolls disainer ja ajakirja Cosmopolitan moe- ja ilutoimetaja Karolin Kuusik ütles elustiiliajakirja Intelligent Life eestikeelsele väljaandele, et riietub vastavalt olukorrale ja tujule ega tea isegi, mis on tema stiil.
 

Karolini stiiliskaala varieerub äärmuslikust boheemlaslikkusest täpselt viimistletud outfitin'i. Kui tal on tunne, et maailmas on kõik muud asjad tähtsamad peale enda välimuse, siis välja minnes haarab käsi riidekapist esimese ettejuhtuva asja, ja vastupidi - kui on tunne ennast üles lüüa, võib sellest kujuneda põhjalik protsess, mis saab alguse kodustest iluprotseduuridest.

Karolini jaoks on okei panna selga suure kassipojanäoga T-särk või kombineerida Led Zeppelini pildiga pluus maani ulatuva seelikuga.

Kodus asuvas maast laeni riidekapis, mille Karolini muusikust elukaaslane Kostja hoole ja armastusega on ehitanud, leidub nii kaltsukast soetatud paarikrooniseid meeste T-särke kui ka Miu Miu kingi ja John Galliano must kleidike.  

Loe täispikka persoonilugu Karolin Kuusikust Ajakirjade Kirjastuse ajakirja Intelligent Life talvenumbrist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles