Kuidas saada garderoob sügiskorda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi on selleks korraks läbi saanud ja tulnud aeg oma kleidid ning sandaalid sügistalveks ära panna. Ajakiri Naised annab nõu, kuidas kappides talvesaabastele ja kampsunitele ruumi teha.

  1. Sorteeri. Vaata suvegarderoob üle selle pilguga, mis sobib ka järgmisel hooajal kanda ning mis tuleks ära visata või kellelegi ära anda.
  2. Pese. Riided, mida sa talve jooksul ei kanna, pese enne hoiustamist puhtaks, isegi siis, kui sa oled neid kandnud vaid korra.
  3. Hoiusta. Riiete pakkimiseks on erinevaid variante karpidest vaakumkottideni. Pikaajaliseks hoiustamiseks ei sobi pappkarbid, mis lasevad niiskust läbi ja on atraktiivsed kahjuritele ja hiirtele.
  4. Paiguta. Kui riideid annab tõsta kapis ümber nii, et neid eraldi karpides hoiustama ei pea, on hea nipp tõsta talvehooaja riided kapis kas kõrgemale või ettepoole. Ära hoiusta riideid, mis võivad välja venida, riidepuul.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles