Karolin Kuusik kannab sel sügisel duffle-mantlit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolin Kuusik
Karolin Kuusik Foto: Liis Treimann/Postimees

Moedisainer Karolin Kuusik soovitab moeteadlikel tänavu sügistalvisel perioodil riietuda suurema vormi ja mahuga üleriietesse ning täiustada seda komplekti baroksete ehetega.

«Sel hooajal valitseb trendide küllus – leidub palju põnevat, mida esile tuua. Olulisemad on suurema vormi ja mahuga üleriided, baroksed kaunistused, 90ndate minimalism, pükskostüümid, väiksed geomeetrilised mustrid, must nahk, liivakella siluett, sirge siluett, tumeroheline, tumepunane,» loetleb Karolin. «Moeteadlike meeste rõivastuses domineerivad sinine ja pruun värv.» Karolini ennast näeb sel hooajal just suurema vormiga rõivastes, mustas nahas, pehmetes kudumites ja duffle-mantlis.

«Samas sõnadesse panduna pole need trendid pooltki nii huvitavad kui neid oma silmaga näha ja kanda.  Minu nägemust sügistalvistest trendidest saab tulla uudistama Viru Keskuse moesündmusele FIBIT,» lisas Karolin. 

5. ja 6. oktoobril toimuva Viru Keskuse moesündmus FIBIT raames esitletakse esmakordselt live-show'de kõrval Karolin Kuusiku komplekteeritud virtuaalset moeetendust.

FIBIT on kõigile avatud ja tasuta. Täpsem ajakava koos põhjalikuma sissejuhatusega leidub FIBITi ajakirjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles