USKUMATU Naine sõudis 100-aastaselt abieluranda

Naine
Copy

19. mail abiellusid Philadelphiast pärit 102-aastane Marjorie Fiterman ja 100-aastane Bernie Littman. Pulmad toimusid hooldekodus, kus nad esimest korda kohtusid.

Nende suhe algas umbes kümme aastat tagasi. Rabi Adam Wohlberg märkis, et noorpaar erineb neist, keda ta tavaliselt paari paneb. «Enamik abiellujaid praegu kohtuvad mõnes tutvumisrakenduses. Ma eelistan nagu vanaviisi oli. Te elate samas majas, põrkate kokku ja armute,» ütles ta.

Fiterman ja Littman hakkasid käima pea kümme aastat tagasi, kui nad kohtusid hooldekodus. «Olime kõik elevil, et ta leidis inimese, kellega koos midagi teha ja aega veeta,» rääkis Littmani lapselaps Sarah Sicherman. Nende suhe arenes aastate jooksul ja see on imetore, et nad leidsid üksteist ja on üksteisele toeks, lisas ta.

Arvestades nende kõrget vanust, ei uskunud Littmani perekond, et ta kavatseb kunagi uuesti naise võtta. Littman oli 65 aastat abielus oma praeguseks surnud naise Bernice'iga, neil oli kaks last, neli lapselast ja üheksa lapselapselast. Ka Fiterman oli pikalt abielus oma mehega, kes suri 1999. aastal.

Rabi Wohlberg ütles, et seekord ei andnudki ta paarile nõu, nagu ta tavaliselt pulmas teeb. «Te mõlemad olete elu jooksul kogunud tarkust ja kogemusi ning teie hoiakud, tunded ja arvamused on praegu üsna hästi selged,» ütles ta neile hoopis. «See ei tähenda, et te ei jätkaks õppimist ja arenemist inimestena. Kuid üks mis kindel: see, mida te üksteise kohta teate ja tunnete, on täpselt see, mida tulevik toob. Ja see, mida olete otsustanud, et armastate teineteise juures – need asjad ei muutu.»

Ja kuigi nad abiellusid nii kõrges vanuses, olid nende teed kolledžis peaaegu ristunud. Mõlemad olid samal ajal Pennsylvania ülikooli tudengid, kuid nad ei õppinud samu erialasid ega puutunud kokku, vahendab Fox News.

Tagasi üles