MEES NÕUAB SEKSI «Ma vihkan teda ja ma teen seda lihtsalt selleks, et ta poleks halvas tujus!»

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks Mumsneti kasutaja palus nõu, kuna vaatamata nende näiliselt hämmastavale elule tundub abikaasa alati pahur olevat ja vihastub iga väiksema asja peale.

Naine jagas suhetele fokuseeritud foorumis, et nad on pikalt suhtes olnud ning jagavad kahte ühist last. «Tal oli väga keeruline periood pärast vanemate surma, millele järgnesid probleemid vaimse tervisega. Me oleme mõlemad väga töökad, kuid suurem osa sissetulekust on temalt ning see pakub meile mugavat elu,» kirjutas naine.

Ta jätkas: «Ma tean, et ta ei ole oma töökohaga rahul, kuna tal on suur vastutus, kuid ta on seda nii kaua teinud, et suudab seda kasvõi silmad kinni teha. Siiski tunnen, et ta ei ole kunagi millegagi rahul, alati on midagi, mille üle nuriseda.»

«Ma arvan, et meil on hämmastav elu. Võlga pole, meil on toredad lapsed, perepuhkused – teeme toredaid asju ja meil on lõbus, kui oleme koos. Aga mu teine pool ei tundu kunagi õnnelik. Ta tujud võivad silmapilkselt muutuda, sest ta ei suuda kellegi teise arvamust omaks võtta. See on nii kurnav.»

Naine jätkas, et ta pole seksist juba mõnda aega huvitatud olnud, kuna mees lausa nõuab seksi ja keeldumise puhul tujutseb mitmeid päevi jutti, vahendab Daily Star.

Naine lisas: «Ma olen alati vormis püsinud, kuid nüüd olen hakanud treenimist tõsisemalt võtma. Mu treener on mees, jõusaalis on palju mehi ja ma suhtlen nendega, kuna ma pole ignorant ja mõte afääridest tundub naeruväärne. Aga väidetavalt käin ma end jõusaalis eksponeerimas. Nüüd ei ole absoluutselt mitte mingit võimalust, et ma lõpetan seal käimise. Miks ma peaksin? Ma õpin uusi asju ja ma tunnen end suurepäraselt!»

Naine jätkas mehe mahategemist, selgitades, et mees hakkas nende ühist elu korraldama selle järgi, millal ta seksida tahab. Mees oli ärritunud ja minema tormanud, kui naine selle süüdistavalt jutuks tõi. «Ta tuli pöörasena üles, tõmbas mult teki maha ja käskis kodust lahkuda, kuna ma panen teda seksi nõudmise eest end rõvedalt tundma. Ta ei kritiseeri minu meeletuid kulutamisharjumusi, kuid ta keeldub aitamast meie finantside haldamisel ja kasutab seda minu vastu ära,» kurtis naine.

«Ma olen segaduses, kas probleem on minus? Ma saan aru, et ta tahab seksi, aga mõnikord ma tunnen, et ma vihkan teda ja ma teen seda lihtsalt selleks, et ta poleks halvas tujus. See on kohutav!» ütles naine lõpetuseks.

«Ma ei ole üllatunud, et sa ei taha temaga seksida, ta tundub õel,» kommenteeris üks naine. «Tal on ka imelik vaatenurk, mis suudab seksi ja raha omavahel siduda. Ka mina ei tahaks temaga seksida.»

Teine Mumsneti kasutaja nõustus: «Ta käitub nagu väike laps. Kes tahaks sellisega seksida? Ma paluksin tal mõelda, mida ta ütleb, enne kui ta seda ütleb, ja kohelda sind austusega. Te peate töötama koos, mitte teineteise vastu.»

«Ta ei saa hakkama oma ego pihta suunatud kommentaaridega ja peegeldab need tunded väljapoole. See on suurepärane näide emotsionaalsest ebaküpsusest,» lisas kolmas kommenteerija.

Postitaja naasis hiljem foorumisse, et jagada uut informatsiooni: «Minuga on kõik korras, aga ma tunnen pidevat ärevust. Me käisime ühel üritusel koos, aga me pole omavahel kordagi rääkinud veel. Võib-olla juhtub see täna.»

«Ma lihtsalt mõtlen, et ma vist ei tahagi sellest rääkida, sest sellest tekib uus tüli – teda ei huvita minu arvamus. Ma olen otsustanud, et katsun enda elu korda saada ja siis üldsegi lahkuda. Senikaua pean kodus rahu säilitama.»

Tagasi üles