TOP 6 Värviplahvatus butiikhotelli terrassil ehk Babori suvepeo stiilseimad külalised

Copy
Eda-Liis Kann ja Haldo Oravas
Eda-Liis Kann ja Haldo Oravas Foto: Erlend Štaub

Suvi tähendab teadupärast värve. Mida rohkem, seda uhkem, peaasi, et on. Seda stiilireeglit järgisid pea kõik Babori suvepeole kogunenud külalised. Pärast pikka talve hoiduti mustast ning rõhuti rõõmsale, ent pilkupüüdvale.

Tiiu Järviste

Tiiu Järviste
Tiiu Järviste Foto: Erlend Štaub

Naine nagu orkester! Ärinaine Tiiu Järviste saabus Babori suvepeole üle põlvede punases punases pintsakmantlis, mille all oli kaunis roosat ja kollast tooni pakkuv suvekleit. Kõrvas helkisid roosad marmorikarva kõrvarõngad. Kogu kombole mõjusid valged, madala kontsaga Chaneli kingad justkui kirss tordile.

Martin Parmas 

Martin Parmas
Martin Parmas Foto: Erlend Štaub

Tantsuõpetaja Martin Parmas otsustas sel korral musta ülikonna esinemise tarbeks jätta ning seadis sammud suvepeole kaamelitooni pükste ning turtleneckiga, millele lisas kontrasti kreemvalge suvine pintsak. Kõnekad sirgmotiivis triibud täiustasid muidu veidi ehk ühte sulanduvat liivakarva kaamelitooni hästi - kombo toimis!

Anita Sibul 

Anita Sibul
Anita Sibul Foto: Erlend Štaub

Noor ärinaine ning sotsiaalmeedia mõjuisik Anita Sibul väisas pidu nagu ikka - maitsekalt ning elegantselt. Võib julgelt öelda, et Anita võtmesõnaks on kleidid ning elegantne stiil. Õrnroosa suvine kleit "seotud" motiividega tõi õhtusse värskust. Sädelev hõbedane kott lisas aga elegantsust veelgi. Sinivalge lühike kasukas-jakk mõjus huvitava, ent kena lisa nüansina.

Eda-Liis Kann ja Haldo Oravas

Eda-Liis Kann ja Haldo Oravas
Eda-Liis Kann ja Haldo Oravas Foto: Erlend Štaub

Telepaar Kann ja Oravas ei oska igavalt riietuda ning lisavad alati teineteise valikutesse vürtsi juurde. Eda-Liisi ükssarvikukarva sädelevad püksid sobisid hästi kokku samas toonis tähekestega roosal pusal. Veripunased kingad ning sinised kõrvarõngad muutsid kogu kombo alt ja ülevalt huvitavamaks.

Haldo vanaroosad püksid ning ruuduline sinakas pintsak mõjusid kui tipp ja täpp, oli elegantne vaadata ning lihtsalt sobis. Haldo, kes armastab kikilipse oli ka sel korral leidnud oma valiku juurde sobiva, heleroosa lipsu.

Evelin Ainomäe

Evelin Ainomäe
Evelin Ainomäe Foto: Erlend Štaub

007 ehk tõeline Bonditüdruk oli kahtlemata peo perenaine, Babor Spa eestvedaja Evelin Ainomäe. Hõbedased aksessuaarid mõjusid veripunasele kleidile suurepärase täiustusena. Blondid juuksed, beežid kingad ning punane kleit - selles oli midagi salapärast ning ohtlikku, ent samaaegselt õhkus ametlikkust seksapiilsuse noodiga.

Kristiina Ojuland 

Kristiina Ojuland (vasakul)
Kristiina Ojuland (vasakul) Foto: Erlend Štaub

Kuldkollane on Kristiina värv. Poliitik Kristiina Ojuland oli osavalt valinud endale meekollase pintsaku, millele mõjus hea rahustava kombona must pluus, mis paistis pintsaku alt välja. Aksessuaaride osas oli mõeldud kogu tervikule ning kasutatud kulda ja kollast - kuldne rinnapross, kuldse elemendiga Cartier' kaelarätik ning kuldsõrmused mõjusid eksklusiivselt, ent maitsekalt.

Tagasi üles