Kehakeeleekspert märkas uuesti avalikkuse ette astunud printsess Catherine'i juures midagi tavatut

Naine
Copy
Printsess Catherine tuli uuesti avalikkuse ette.
Printsess Catherine tuli uuesti avalikkuse ette. Foto: Scanpix / Zuma

Nädalavahetusel toimus Suurbritannias Londonis iga-aastane lipu vastuvõtmise tseremoonia, millega tähistatakse monarhi sünnipäeva. Üle pika aja astus avalikkuse ette ka printsess Catherine, keda jälgisid üle maailma lugematud silmapaarid – sealhulgas ka kehakeeleeksperdid.

Printsessi osalemisest teatati alles reede õhtul ja see oli omamoodi üllatus, sest arvati, et ta jääb seoses ennetava keemiaraviga teadmata ajaks kuninglikest kohustustest eemale.

Kehakeeleekspert väidab, et printsess Catherine püüdis terve paraadi jooksul endast kõik anda, kirjutab Business Insider.

Kolme lapse ema liitus teiste Briti kuningliku perekonna liikmetega, kes osalesid tseremoonia kõigis avalikkusele pühendatud osades. Teda nähti Buckinghami paleesse saabumas koos abikaasa prints Williami ja nende lastega.

Kehakeeleekspert Darren Stanton ütles, et printsess ei ole pärast 2011. aastal kuningliku perekonnaga liitumist kunagi mainitud tseremooniat vahele jätnud.

«Vaadates esimest fotot, kus Kate Middleton ja prints William koos tseremooniale suunduvad, kasutab Kate maskeerivat naeratust,» sõnas ta. «Ta kasutab seda selleks, et anda endast parim,» ütles Stanton, märkides, et printsess tundus pealtnäha rahulik, kuid ta ei tundnud end siiski mugavalt. «Sisemiselt tunneb ta, et ta tahab inimesi uhkeks teha, kuid tunda oli ka närvilisust – see on mõistetav.»

Märkimisväärse tähelepanekuna lisas Stanton, et Kate otsustas ainult paar korda rahvahulgale lehvitada – tavaliselt on printsess äärmiselt sõbralik. «See jättis temast üsna stoilise mulje,» ütles ta, lisades, et printsessi kehakeele järgi võib väita, et ta püüab siiski tähelepanu vältida.

Tagasi üles