PÕHJUS MURETSEMISEKS? Mehe kahtlane käitumine sotsiaalmeedias pani abikaasa raske küsimuse ette

Naine
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Üks naine otsis internetis nõu: tema abikaasa keeldub nende abielu näitamisest sotsiaalmeedias.

Redditis pöördus sotsiaalmeedia nõuandjate poole naine, kelle abielu varjutab mure: nimelt ei ole tema abikaasa nõus oma sotsiaalmeediakanalitel suhet teistega jagama. Naise sõnul on ta sellest äärmiselt häiritud. 

«Minu abikaasa ja mina oleme olnud abielus neli aastat, koos umbes kaheksa aastat. See suhe ei ole alati sujuvalt läinud ja me abiellusime üsna noorelt,» kirjutab naine Redditis.

«Viimasel ajal olen märganud, et ta postitab ühismeediasse oma ajast sõjaväes, oma autost, kohtadest, kus ta on käinud, aga mitte kunagi ei ole ta isegi vihjanud, et on abielus. Võib-olla ta tegi seda varem... Ma ei mäleta.»

«Igatahes, see ajas mind endast välja. Nii et ma muutsin oma suhtestaatuse Facebookis vallaliseks, et näha, kas ta märkab seda. Tegelikult oli põhjuseks soov teda ärritada. Ma ei ole sotsiaalmeedias eriti aktiivne, nii et ma tean, et inimesed ei pööra mu postitustele tähelepanu, pealegi on minu Facebook rangelt perekonna jaoks.»

«Ta märkas suhtestaatuse muutust ja keeldus pärast seda minu postitustele reageerimast. Ütlesin talle, et kui ta tahab, et ma ei tunduks internetis vallalise inimesena, siis ei peaks ka tema seda tegema. See oli ainult ühe päeva üleval, siis ma muutsin oma staatust.»

«Täna lisasin, et olen abielus ja palusin tal sama teha. «Ei, ma ei tee seda. Ma ei taha seda infot avaldada, et Hiina saaks teada...» vastas ta.»

Naine oli raevus, tuletades abikaasale meelde, et ta jagab juba praegu Facebookis palju infot ja küsis, kelle eest ta oma abielu varjab. Sellest hoolimata keeldus mees nende abielu kohta veebis postitusi tegema.

Seejärel avaldas naine veel rohkem üksikasju, paljastades, et oli luuranud oma mehe telefonis ja avastanud, et tema endine tüdruksõber oli mehega ühendust võtnud.

«Hiljuti vaatasin läbi tema telefoni ja nägin, et ta suhtleb oma endise tüdruksõbraga keskkoolist. See tüdruk oli kunagi minu parim sõber – tema kaudu me kohtusime. Nad läksid keskkoolis lahku, kuid jäid sõpradeks.»

Naine tunnistas, et ta oli kurb, kui ta avastas, et tema mees eksiga suhtleb.

«Ma ei tea, mida teha. Peale sotsiaalmeedia on meil kõik hästi. Ta on lahke ja lugupidav ja kohtleb mind nagu printsessi. Kas ma peaksin muretsema?» küsis naine.

Postitus on jõudnud Redditist Xi (endine Twitter), kus kirjutatakse: «Ta ei taha, et tema abielu segaks tutvumist teiste naistega.»

Xis on postitus sellest ajast alates levima hakanud ja paljud võtsid kiiresti sõna, sest inimesed nimetasid abikaasa käitumist äärmiselt kahtlaseks.

Mida sina sellises olukorras teeksid?

Märksõnad

Tagasi üles