Printsess Anne viidi peavigastustega haiglasse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Ühendkuningriigi printsess Anne.
Ühendkuningriigi printsess Anne. Foto: Jonathan Brady / POOL / AFP / Scanpix

Tervisemured Briti kuningakojas ei lõpe. Pühapäeval toimetati haiglasse 73-aastane printsess Anne. 

Buckinghami palee teatas pühapäeva õhtul, et printsess Anne sai Gloucestershire´is Gatcombe Parki mõisas peapõrutuse ja väiksemaid peavigastusi. Ta viibib Bristoli haiglas meedikute hoole all. 

Printsess Anne on osalenud ratsutajana olümpiamängudel ja on hobustega väga kogenud. Arvatavasti sai ta vigastada hobuse pea- või jalahoobist, kuid üksikasjad pole veel selgunud.  

Kohalik elanik ütles, et nägi kiirabiautot eile õhtul kell 21.15 ja politseihelikopter tiirutas mõisa kohal umbes kella 21.23 paiku.

Buckinghami palee avalduses kirjutatakse: «Printsess Anne sai eile õhtul Gatcombe Parki kinnistul toimunud intsidendi tõttu kergemaid vigastusi ja peapõrutuse. Tema Kuninglik Kõrgus viibib ettevaatusabinõuna Bristolis Southmeadi haiglas ning ta paraneb täielikult ja kiiresti.»

Kuigi hetkeprognooside kohaselt taastub printsess vigastustest täielikult, on ta juhtumi tõttu pidanud ära jätma oma töised kohustused. 

Briti kuninglik perekond on viimasel aastal saanud mitu valusat lööki. Vähiga võitlevad Walesi printsess Catherine, kuningas Charles III ning Yorki hertsoginna Sarah Ferguson.

Tagasi üles