ÕUDUSED PARADIISIS Naistest said seksiorjad, keda vägistati ja kasutati, kuidas pähe tuli (1)

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Meesteajakirja Playboy asutaja Hugh Hefner koos Playboy jänkudega Prantsusmaal 2017. aasta septembris.
Meesteajakirja Playboy asutaja Hugh Hefner koos Playboy jänkudega Prantsusmaal 2017. aasta septembris. Foto: Laurent Rebours / AP Photo, File / Scanpix

Playboy asutaja Hugh Hefner jättis kogu maailmale kadestamisväärse mulje elust häärberis. Peagi esilinastuv dokumentaalsari aga paljastab, et modellide elu polnud seal sugugi roosiline.

Olemasolevatel andmetel kohtles Hugh Hefner modelle kui omandit. Tema, nagu ka Playboy ööklubide VIP-liikmed, sundisid tüdrukuid tegema kõike, mis neile meeldis. Neid hoiti pantvangis, vägistati, uimastati ning paljud tüdrukud haudusid selle tulemusel enesetapumõtteid. Kõik sai alguse tüdrukutega kurameerimisest ning neidudele tekitati tunne, et nad on osa perest.

Üks endistest modellidest paljastas, et tüdrukuid sunniti grupiseksi tegema vähemalt viiel õhtul nädalas. Mis veel hullem, orgia stsenaariumi lavastas Playboy asutaja Hefner ise. Hefneri endine assistent ütles, et mees oli raske sõltuvusega narkomaan, kes tarvitas amfetamiini iga päev. Lisaks sundis ta assistendi sõnul ka oma naistöötajaid narkootikume võtma. Kui nad olid piisavalt uimas, pidid tüdrukud tegema kõike, mida neilt paluti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles