Egle Eller-Nabi saavutas tippvormi vaid pool aastat pärast lapse sündi

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egle Eller-Nabi.
Egle Eller-Nabi. Foto: SCANPIX

Sparta spordiklubi personaal- ja rühmatreener Egle Eller-Nabi (28) pärjati Fitness Model Estonia tiitliga vaid pool aastat pärast lapse sündi ning kui teised võistlejad sellest teada said, oli nende hämming suur, kirjutab ajakiri Tervis Pluss.

«Raseduseelne vorm tuli iseenesest tagasi, sest ka raseduse ajal olin hästi aktiivne: käisin joogas ja vesiaeroobikas, tegin pikki jalutuskäike. Võtsin küll 10-12 kilo juurde, kuid need kadusid kiiresti pärast sünnitust,» rääkis Egle.

Millal ta pärast lapsesaamist jälle endises kaalus oli, ei tea keegi, sest oma keha hindab Egle oma keha peegelpildi järgi ning kas ta kaalub üks või kaks kilo rohkem või vähem, pole absoluutselt oluline. 

Enne fitnessivõistlust suurendab ta treeningkoormust ning hakkab peensusteni läbi mõeldud toitumiskavas vähendama rasvasisaldust, et võistluse ajaks joonistuksid välja kaunilt treenitud lihased.

Detsembrikuiseks võistluseks valmistus Egle vaid kolm kuud. Jõusaalis ta eriti trenni teha ei saanudki, küll aga käis ta bodypump'is ja tegi kodus trenni koos lapsega.

Egle sõnul on paljud naised liiga palju kinni kaalunumbris ning unustavad ära, et lihased, mis teevad keha ilusaks, kaaluvad rohkem kui rasvkude. Samuti märkis Egle, et ei tasu karta lihastrenni, kuna lihasmassi suurendamine kiirendab oluliselt rasva põletamist organismis ning tavalise lihastrenniga ei saa kellestki kulturisti moodi lihasmäge.

Loe täispikka persoonilugu ajakirja Tervise Pluss veebruarinumbrist!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles