Mis on paarimull ja kuidas see päästab su suhte?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Milline on teie suhe? Kas te olete teineteise jaoks avatud raamatud, jõuate koos ühistele otsustele ja toetate teinteist tingimusteta?

Kui see nii on, siis on tõenäoliselt teie suhe väga eluterve ning ilmselt olete teie ühed paarimulli esindajad. Psühholoog ja YourTango ekspert dr Stan Tatkin selgitab, et sellist tugevat emotsionaalset ja psühholoogilist sidet nimetataksegi paarimulliks. «See tähendab sisuliselt seda, et kaks inimest on saavutanud teineteisega erilise sideme – on nemad versus maailm.»

Paarimull põhineb sügaval ja tugeval sidemel, usaldusel ja armastusel. On kaks põhjust, miks see teeb teie suhte palju lihtsamaks.

  1. Te panete teineteist esikohale. Kui te olete abielus, siis andsite te oma pulmapäeval lubaduse teineteist elu lõpuni armastada ja austada. Teie elus on palju lähedasi sõpru ja pereliikmeid, kuid kõige esimesel kohal on alati partneri heaolu.
  2. Lapsevanemaks olemine on palju lihtsam. Mis puutub lastesse, siis olete te võitmatu meeskond. Te olete otsustes ühel meelel ning jääte endale kindlaks, mis omakorda tähendab, et teie lapsed austavad teid – ja see omakorda tähendab, et vanemlus on selle võrra kergem.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles