Kümme ilunippi, mis sulatavad meeste südamed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Mendes
Eva Mendes Foto: Reuters

Järgmiste juukse- ja meiginippide kasutamine suudab meeste südamed kiiremini põksuma panna.
 

Kümme soovitust tõi välja Glamour.com.

Sinine silmameik

Proovi vahelduseks halli-musta silmameigi asemel kasutada meretoonides lauvärve – tulemuseks on ilmekamad suitsusilmad. Kanna värvi laugudele ja alumistele ripsmepiiridele ning hajuta õrnalt.

Särav naeratus

Vapustav naeratus on lollikindel viis meeste tähelepanu võitmiseks. Selleks hoolitse valgete hammaste eest ja löö põsesarnad pärlmutterkreemiga särama nagu Eva Mendes (pildil).

Läige dekolteele

Kanna helendavat tolmpuudrit – mitte sädelust – dekoltee ülaossa suure T-tähe kujuliselt. Büsti tõstmiseks kanna päikesepuudrit rindade sisekülgedele – sel juhul jäta ära push-up rinnahoidjad. (Antud taktikat kasutavad isegi Victoria Secreti supermodellid.) Hoiatuseks: pärast triki proovimist pead võib-olla kasutusele võtma «silmad üles» pilgu.

Punased huuled

Tulised punahuuled tekitavad temas kindlasti vastupandamatu soovi sind suudlema jäädagi, kuid huulepulgajälgede üle näos ta ilmselt eriti ei rõõmustaks. Professionaalne meigikunstnik Gucci Westman soovitas püsiva huulevärvi saavutamiseks erineva tekstuuriga kihtide pealekandmist. Kõigepealt värvi huuled pliiatsiga, millele kanna sama tooni huulepulk ning lisa veel üks kiht pliiatsivärvi.

Lainelised lokid

Unusta hobusesabad – miski pole seksikam, kui kohevad nõtked lained. Juuksestilist Guido soovitas lihtsat nippi sasipea saamiseks: mine niiskete juustega magama. Järgmisel päeval, enne väljaminekut, keeruta mõned salgud ümber lokitangide.

Kumav nahk ja seksikad kingad

Kõrgete kontsakingade ja seksika kleidi kombinatsioon võib tunduda lihtsa variandina, kuid mõjub vastupandamatuna. Kui kavatsed jalgu näidata, siis kasuta valguse ja tema tähelepanu püüdmiseks läikega ihupiima.

Lohakas juuksekrunn

Rangelt kinnitatud krunnist saab kujundada romantilise soengu, kui vabastad mõned juuksesalgud nii, et need nägu raamiksid. Veelgi seksikama ilme saamiseks keeruta lokitangidega vabadele salkudele lained. Lisaks veel naeratus ja ta sulab peagi.

Päikesepuudriga helendama

Kumav nahk ja hirvesilmad sobivad ideaalselt kokku. Helendava jume saamiseks kanna päikesepuudrit laia pintsliga mõlemale näopoolele C-tähe kujuliselt – alusta silma sisenurgast, siis tõmba üle kulmuluu ja põsesarnade. Lisa veidi puudrit ka ninajuurele ja põskedele. Lõpetuseks värvi ripsmed ja lisa silma välisnurkadesse kunstripsmete kimbud.

Ajutine tätoveering

Kui mitte muu, siis väike tätoveering võib olla ettekäändeks vestlust alustada. Võta üheks õhtuks omaks «paha tüdruku» roll, hiljem pese tätoveering maha ja saad hommikul jällegi süütukest mängida.

Naturaalselt jumalik

Igapäevaseks armsaks väljangemiseks kasuta nahatooni huulepuka ja enda lemmiklõhnaõli võtmepaikades – nendeks on põlveõndlad, reite siseküljed, randmed, kõrvatagused ning juuksed. Enda isikupäral särada laskmine on suurimaks relvaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles