Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KAS NÕUSTUD? 5 olukorda, kus on parem kallimale valetada

Copy
Foto: Shutterstock

Kas valetamine saab tõepoolest olla suhtele hea? Ausus on ju õnnelike ja tervete suhete alus? Paarid pidavat aga üksteisele keskmiselt kolm korda nädalas valetama. Enamasti tuleb see armastusest ja hoolivusest. Allpool on välja toodud viis olukorda, kus võibki olla parem valetada. Mida sina arvad – kas suhtes peaks olema lõpuni aus või tasub kallimat aeg-ajalt siiski säästa?

1. Kui ta küsib sinu ekside kohta

Uudishimu eelmiste suhete vastu on normaalne. Kuid kas ta peab teadma, et sa käisid kunagi profisportlasega või et su viimane eks oli voodis suurepärane? Hea on öelda nimi või kaks, mainida lühidalt perioodi, millal käisite ja kiire selgitus lahkumineku kohta (rõhuga viimasel). Liiga palju detaile võib viia võrdlemise, armukadeduse ja ebakindluseni. Nii et isegi kui see pole päris tõsi, vaheta kiiresti teemat, öeldes täpselt seda, mida ta kuulda ihkab: «Miks me sellest üldse räägime, kallis? Sa oled parim, kes mul kunagi olnud on!»

2. Kui sul on salajane (kuid kahjutu) armumine

Selles pole midagi halba, kui sa ka pühendunud suhtes vaatad teisi mehi. Ja ära nanosekundikski arva, et su partner ei piilu teisi naisi. Kuid su mees ei pea kuulma uuest kuumast töökaaslasest, kellel on vägevad kõhulihased. Armumine läheb mööda, nii et tühja sellega. Või kui sa just pead, siis räägi sellest sõbrannadele.

3. Kui sulle tema sõbrad üldse ei meeldi

See ei kehti, kui sõbrad on ebaviisakad või löövad sulle külge, aga lihtsalt nende tagaräämine võib tekitada mehele tunde, et ta peab pooli valima. Need on tema semud ja tõenäoliselt ta ei hülga neid. Pealegi on raudselt sinulgi mõned sõbrannad, kes ajavad ta hulluks. Nii et kui sa ei talu tema sõpru, veeda rohkem aega enda omadega!

4. Kui sa vihkad tema tehtud kingitust

Kui sa kritiseerid kallima tehtud kingitust, siis on üsna tõenäoline, et ta ei soovi sulle enam midagi kinkida. Suru hambad kokku ja pea meeles, et mõte on see, mis loeb. Keegi ei ütle, et sa pead ülevoolavat rõõmu teesklema, kuid naerata, kallista ja tunnusta teda aja ja vaeva eest. Seejärel hakka enne järgmist erilist sündmust hoolega vihjeid loopima.

5. Kui teie viimane seks oli nadi

Pikaajalistes suhetes on intiimsus mõnikord lihtsalt nii ja naa. See on normaalne. Kuid see ei tähenda, et peaksid ütlema: «Ohoo, sa olid täna õhtul natuke rivist väljas, ah?» Parem poe lähedale ja ütle talle, kui väga sa teda armastad. Järgmisel korral suuna tema käsi õigetesse kohtadele ja ütle talle, kui palju ta sind erutab. See tõstab kindlasti tema enesekindlust sedavõrd, et ta ajab su varbad rulli, kirjutab YourTango.

Tagasi üles