Neli nippi, kuidas seksiisu tekitada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pärast stressirohket tööpäeva on hea lõõgastuda linade vahel koos kallimaga, aga mida teha, kui tema on tujus, aga sina mitte?

Mõnikord vajame veidi inspiratsiooni, et tekiks isu teise inimese ihu järgi. Portaal femalefirst.co.uk annab nõu, kuidas seksiisu tekitada.

Muusika

Muusika on hea meeleolutekitaja ja see võib vabalt ka dikteerida, millist seksi kogema hakkad. Aeglased laulud annavad inspiratsiooni romantiliseks armatsemiseks ja on ideaalsed partneriga koduse õhtu veetmiseks.

Kuid alati on võimalik üles otsida ka kiiremad laulud, mis tekitavad tuju veidi pahandust teha. Tõeline ja kiiretempoline seks võib vahel olla just see, mida vajad.

Eelmäng

Selle asemel, et kohe tegutsema asuda, võtke parem aega ja pikendage eelmängu. Eelmänguna võib teha mida iganes: seo näiteks partneri silmad kinni ja õrritada teda vaid oma käte ning huulte abil üle keha. Või lase partneril end voodi külge siduda ning seejärel sind õrritada.

Ka pikemad suudlused ja lihtsad puudutused võivad tekitada seksiisu, seega on täiesti su enda teha, millist mängu mängite.

Rollimängud

Alati on tore teeselda, et oled keegi teine ja elada sel viisil oma fantaasiaid välja. Selleks pole vaja tingimata kostüümi pugeda, piisab sellest, kui sosistad mehele kõrva: «Kas poleks tore, kui...» ja fantaasia areneb sealt edasi juba omasoodu.

Julgemate inimeste jaoks on kostüümide kasutamine ideaalne valik. Üllata oma partnerit kelmika medõe või seksika õpetaja riietuses ning vaata, kuidas ta sellele reageerib.

Seksikad sõnumid

Saada töölt koju minnes partnerile mõni õrritav sõnum. Peagi taipab ta, kuhu sa oma vihjetega tüürid ning ta ei jõua oodata, millal sind kodus näeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles