NAISTEJUTUD ⟩ Kuidas olla see mees, kellesse kõik naised armuvad?

Daki, Kristinka ja Heidi stuudios. Kõik armunud. Kuula saadet – saad teada, milline on mees, kellesse naised armuvad. Foto: Kristin Pajuste
Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy

Naistele muljet avaldada?! See on ju megaraske! Siiski mitte kõigile. Leidub mehi, kellel õnnestub see vähimagi vaevata. Mida nad teisiti teevad? Sellest me räägimegi.

Sellist asja pole mitte kunagi varem juhtunud – Daki, Heidi ja Kristinka on kõik kolmekesi korraga armunud ja kõik samasse mehesse! Niisiis, hea võimalus uurida, kuidas käitub mees, kes suudab võita kolme nii erineva naise südame. Kindlasti kasulik kuulamine igale mehele. Ja palju lõbusat äratundmist naistele. Särisev ning pisut pöörane saade kõigile neile, kel süda jääs pole.

Stuudios möllab kolm kõrvuni armunud naist. Siiani oleme olnud täiesti erineva meestemaitsega ja erinevate eluvaadetega. Lisaks erinevas kasvus, kaalus ja taustaga. Aga selgub – mõnel erilisel juhul see ei loe! Mis siin ikka pikalt keerutada – räägime kohe ära, milline see mees oli ja mida tegi, et kõiki meid endasse armuma pani.

«Ta on nii šarmantne ja viisakas,» õhkab Heidi emotsionaalselt. «Ja selline... rahulik!» Armuleegi lahvatamisele aitas kaasa ka see, et härra meenutas kedagi minevikust, kelle vastu Heidil olid ilmatu suured tunded, mis ei ole siiamaani päris üle läinud. Siit tulebki järgmine trump, mis südamesse jõudmisel meest meeletult palju aitab: «Ta oli nii tuttav kuidagi! Tal on oskus panna teisi ennast tema seltskonnas hästi ja vabalt tundma.»

Milline on mees, kellesse naised armuvad? See saade avaldab saladuse.
Milline on mees, kellesse naised armuvad? See saade avaldab saladuse. Foto: Shutterstock

«Mina hindan inimeste puhul alati sellist väikest maagilist särtsu, mis tekib, kui sa saad pilduda teravmeelsusi ja nalju. Ikkagi inimesed, kes suudavad mind naerma ajada, lähevad mulle korda. Minu jaoks on see väga oluline, kuna ma tahan läbida oma elu rohkem naerdes kui nuttes,» arvab Daki. Heidi ja Kristinka õhetavaid nägusid vaadates peab ta küll vajalikuks lisada, et tema nii hullupööra armunud ei ole. Pigem natukene. Selline tuim-armur. «See on nii äge tunne, kui sul kellegagi tekkib selline särts. Tavaliselt saab sellest kohe aru, kas sul on inimesega selline klapp, et saad visata isegi natuke ohtlikku nalja. Isegi väike omavaheline õrritamine. Mmm... Ja sellist tüüpi inimesed võivad olla täiesti erinevad, nad võivad olla ekstraverdid ja võivad olla introverdid. Antud konkreetne mees oli rohkem introvert.» Daki elas sel aastal ühe säriseva armuloo läbi ka mehega, kes oli pigem ekstravert. Aga huumorit ja särtsu toov vaib oli sarnane. «See on asi, mis paneb armuma!»

Nüüd tuleb trump, mis kahjuks mehest endast sugugi ei sõltu. Aga plusspunkte siiski, olgem täiesti siirad, paljude naiste silmis lisab. «Mis mulle veel kohutavalt meeldis, oli see, et ta on nii pikka kasvu,» tunnistab Heidi. «See on üks asi, mis minu puhul töötab.»

Palju kasulikke asju, mida iga mees saab kasutada enda suhete kvaliteedi parandamiseks. Palju avameelsust. Aga mehe nime jätame seni veel saladuseks. Võib-olla kunagi edaspidi selgub ka see.

Loe ka seda: Elumees avaldab, mis naistele peale läheb. «Alati jäi keegi näppu! Minu jaoks üks ja ainus enam ei piisa...»

Spikker! Selline on mees, kellesse naised armuvad:

  1. Ole viisakas. Labane käitumine peletab kõik normaalsed naised eemale!
  2. Julge olla šarmantne. Sundimatu flirt, naeratus, rõõmsameelsus – liigne tõsidus ei too suhteturul plusspunkte.
  3. Näita oma huvi. Muidugi ei tasu olla pealetükkiv, kuid pole vaja ka tuima panna. Kui keegi huvitab, näita seda. Alguses pilgud, siis tähelepanelik kuulamine ja alles siis kerged puudutused. Jah, mõni naine hakkab kohe kiusama, kui huvi näeb, aga usu – selline naine ei väärigi püüdmist, las ta tegeleb kõigepealt enda haavadega ja arstib esmalt oma enesehinnangut.
  4. Ole humoorikas. Väike õrritamine, teravmeelsus, huumor – see on see, mis paneb armuma! Vahel võib olukorras ka pinget olla, kõik ei pea olema lõputult ladna ja mugav.
  5. Pane naine ennast enda kõrval hästi tundma. See võib kõlada keeruliselt, tegelikult on lihtne. Ole tähelepanelik, hooliv, hea ja arvesta teisega ning oska mõista – oledki mäel. Paljud on ise nii pinges, et teisel on tema kõrval võimatu end vabalt tunda. Kõige hullem on kontrolliv närvilisus ja ülereageerimine.
  6. Ole oma kehas õnnelik. Naistel on omad füüsilised eelistused, paljudele meeldib pikkus, mõnele jõulisus, kolmandale just pehmed kaisukarud. Paljusid asju oma välimuses ei saa muuta, aga alati saab elada tervislikult, liikuda ja leppida oma kehaga. Kui oled ise endaga õnnelik, paistad naiste silmis kohe ihaldusväärsem.
  7. Ole seksikas. See on tõenäoliselt kõige keerulisem, sest naised on selles mõttes päris erinevad. Aga üks, mis kindel – ahistav ligitikkumine ja läbinähtav «jahtimine» on eemaletõukavad. Keegi ei taha olla saakloom, vaid inimene. Samuti suretab seksikuse ebakindlus, närvilisus, segased signaalid. Kuid on ka üks mehelik asi, mis alati seksikana mõjub – stabiilsus. Ole mees, kelle kõrval on kindel olla, ja naine avaneb sulle. Ole rahulik, tähelepanelik, samas julge, selge ja hakkaja. Kuid enne lähenemist veendu, et seda oodatakse, lubatakse ja soovitakse.

Kuula ka seda: «Kõik naised on vastikud!» Paljastame õrnema soo pahed – tuleb tuttav ette? 

Daki, Heidi ja Kristinka lennujaamas, reis Berliini algab siit!
Daki, Heidi ja Kristinka lennujaamas, reis Berliini algab siit! Foto: Dagmar Lamp

Dagmar usub, et armumine on tore ja teeb elu ilusamaks ka siis, kui see jääb platooniliseks. Heidi ja Kristinka seda eriti ei usu ja kahtlustavad, et sõbranna keerutab, aga mis seal ikka. Dakil on aga üks isikupärane joon, mida teistel pole. «Hiljaaegu oli mul üks selline armumine, kus ma elasin läbi lühikese intensiivse südamepõksumise. Aga see sai hästi järsku minu jaoks läbi!» Mis siis juhtus?

«Sain aru, et me kumbki ei ole oma eluga selles kohas, et seda suhet edasi arendada. Tal ei jätku selleks ressurssi. Tahtsin ja otsustasin. Aga ta võttis minuga ühendust hiljuti ja ütles, et me peaksime kokku saama.»

Aga kas on õige teise eest ära otsustada? Äkki võiks selle õiguse teisele poolele endale jätta? Suhtes on alati kaks poolt ja kummalgi on vabadus seda arendada, teiselt ei tasu vastutust ära võtta. Lihtsam oleks lasta olla, lubada ennast armastada.

Kuula ka seda: «Mehed on koerad, neid saab dresseerida!»  

Heidi pole samuti ingel – ka tema elus oli hiljuti silmi särama panev afäär. «Ühesõnaga – jube hot värk oli,» jutustab Heidi. «No tead, tuleb mingi nunnupall, selline noor ja roheline...» Mis Heidi ise on nüüd vana ja kollane või? «Temaga võrreldes küll! Ja siis ta tuleb ja kukub flirtima, nagu homset ei oleks. Ja siis ma mõtlen – aga miks ma ei või seda kõike vastu võtta? Ja võtsingi!»

Aga mingis punktis hakkas Heidile tunduma, et seda kõike on juba liiga palju ja kogu see ilus afäär võib minna kuhugi, kuhu see ei peaks minema, ning tõmbas pidurit. «Sellepärast, et prioriteedid!» Soov pühenduda eeskätt oma püsisuhtele varjutas uudsuse võlu. Kuid Heidi kallim on olukorraga algusest peale kursis ja teab hästi, et keegi vahepeal areenile ilmus ja tema armastatu tähelepanu võitmiseks tagurpidi saltosid viskas. «Ma rääkisin kohe alguses talle sellest värgist.»

Daki, Kristinka ja Heidi stuudios. Kõik armunud. Kuula saadet – saad teada, milline on mees, kellesse naised armuvad.
Daki, Kristinka ja Heidi stuudios. Kõik armunud. Kuula saadet – saad teada, milline on mees, kellesse naised armuvad. Foto: Kristin Pajuste

Kuula ka seda. Seks ja söök: «Sain unistuste keha, aga kaotasin seksiisu!» 

Daki leiab, et väike flirt on tegelikult ainult tervislik. Eriti siis, kui sa suudad kogu selle särtsu ja energia koju viia ja enda paarisuhtesse investeerida. Kogu laengut, kus tahad, aga turvalisim oleks seda välja elada siiski kodus.

Daki, Heidi ja Kristinka Berliinis.
Daki, Heidi ja Kristinka Berliinis. Foto: Erakogu

Kuid Dakil on üks omamoodi kiiks, mis sageli tema paljutõotavatele armumistele saatuslikuks saab: ta läheb elust ette. Suhe alles tärkab, tema planeerib juba ühist elu. Sama nigel on minna tagasi – kui elu ei viska piisavalt peale sedalaadi elamusi ihaldusobjektiga nagu ootaks, on suur kiusatus minna tagasi neisse hetkedesse, mis teil juba on. «Ma olen nagu kuu aega ajast ees,» naerab Daki. Niisiis selgub, et Dagmar on vaimne edasijõudnu.

Kuid suhet luues ja arendades on nii ette ruttamine kui möödunus marineerimine asjad, mis tekitavad meile kannatusi. Õnnelik ja armunud saab olla ainult hetkes ning kõige paremini tajume kaaslast ja mõistame inimestevahelist ühendust samuti ainult hetkes. Minevikus ja tulevikus on lihtne reaalsusest eemale triivida ning oma unistustesse eksida.

Kuula ka seda: ​Kas su suhe jääb püsima? Alguses tundub kõik ilus, aga need märgid ütlevad, mis saab homme...

Kust see armumine nii äkitsi sisse lõikas? Heidi, Dagmar ja Kristinka käisid äsja üheskoos reisil Berliinis, kajastamas Depeche Mode'i turnee avalikustamist. Igaüks küll erinevas rollis. Jagame ka neid värvikaid seiklusi. Lisaks tähistasime selles saates Kristinka sünnipäeva. Esimest korda «Naistejuttude» ajaloos. See on väga sobiv aeg armastuses supelda ja seda siiralt jagada.

Daki, Heidi ja Kristinka Berliinis. Koos meiega on Depeche Mode'i pressikonverentsil veel Ott-Sander Palm, Peeter Kormašov ja Viktoria Solomonchuk.
Daki, Heidi ja Kristinka Berliinis. Koos meiega on Depeche Mode'i pressikonverentsil veel Ott-Sander Palm, Peeter Kormašov ja Viktoria Solomonchuk. Foto: Erakogu

Kuula ka seda. Valetavad mehed: «Miks meestel on vaja ennast suuremaks rääkida?» 

Armuda samasse mehesse... Tavaliselt on see asi, mis sõbrannade soojadele suhetele kriipsu peale tõmbab ja naiselikule õelusele voli annab. Aga mis juhtus meiega? Siiani on vastupidi – avastasime, et mis iganes toimub meesterindel, meievahelist armastust see ei mõjuta. Niisiis vaatame huviga, säravi silmi ja avali südametega, mis edasi saab. Ja küllap kuuleb sellest mõnes järgmises saates.

Sulle meeldis? Kõik «Naistejuttude» 265 osa leiad siit!

Ühine meiega Facebookis, Instagramis ja Spotifys ning iga laupäev kell 11 portaalis Postimees Naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles