2012. aasta horoskoop: AMBUR

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

AMBUR 

22. november – 21. detsember

Karjäär. Aasta algul võta rahulikult, ära torma uusi asju alustama ja maailma muutma. Keskendu igapäevaste ülesannete täitmisele. Ole kohusetundlik ja tee ära ka rutiinne töö. Kui tundub, et sa ei saa piisavalt tasu ja tunnustust, ole kannatlik – ajapikku asjad muutuvad. Väikestegi eesmärkideni jõudmine võib olla nauditav, samuti suudad tööst kui protsessist rõõmu tunda.

Kolleegidega on suhted sõbralikud ja toetavad. Järske muudatusi tööelus või ootamatut kerkimist karjääriredelil pole eriti loota, see-eest valdab sind kindel ja stabiilne tunne.

Suhted. Vallalistel Amburitel on nüüd lootust sobiv kaaslane leida. Oled uudishimulik ja seltskondlik, sulle meeldib mitmesuguseid kultuuriüritusi külastada ja reisida. Puutud kokku paljude toredate inimestega, kellest mõnigi jääb su ellu pikemaks ajaks – kes isikliku eluga, kes õppimise ja tööga seoses.

Nende hulgas on erilisi, sinust väga erineva taustaga ja maailmavaatega eredaid isiksusi. Suhtlemine mõjub arendavalt, saad uusi teadmisi ja oskad elule laiema pilguga vaadata. Põnevate uute inimeste seas ei tohi unustada neidki, kes sinust juba pikka aega hoolivad.

Tervis. Tunned end tervisest pakatavana ja naudid elu. Ära lase niisugusel rahulolutundel enda üle võimust võtta, see teeb laisaks. Endale kõike lubades võid alles tagantjärele avastada, et oled end üle hinnanud ja tervisele liiga teinud. Piisab sellest, kui toitumisel silma peal hoiad ja mõõdukalt, aga regulaarselt trenni teed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles