Galerii: prints Harry «teine pruut» suri vaid loetud päevad pärast printsilt sünnipäevakaardi saamist

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Daphne Dunne oli vist kõige suurem prints Harry fänn Austraalias. Kahjuks lahkus naksakas vanaproua meie hulgast 99-aastaselt, vaid mõned päevad pärast Harrylt ja Meghanilt sünnipäevakaardi saamist.

Daphne Dunne suri esmaspäeval, vahendab BBC perekonna teadet. Daphne oli alati osa kõikidest prints Harry Austraalia-külastustest ning vanaproua enda kinnitusel oli tal printsiga «eriline sõprus».

News.com.au nimetas naist isegi Harry «teiseks pruudiks».

Vaid mõned päevad tagasi sai ta Sussexi hertsogilt ja hertsoginnalt sünnipäevakaardi, millel Harry ja Meghan edastasid oma soojad õnnitused 99. sünnipäevaks.

Esimest korda kohtus Daphne Harryga 2015. aastal, mille kohta naine ise ütles: «Esimest korda, kui me silmad kohtusid, teadsin ma, et see on millegi väga erilise algus.»

Proua oli Meghanistki vaimustuses, kui ta teda eelmisel Austraalia-tuuril kohtas. «Harry on imeline mees ja mul on hea meel, et ta on leidnud õnne,» ütles ta toona.

Daphne esimene abikaasa, leitnant Albert Chowne suri 1945. aastal Paapua Uus-Guineas sõjas. Talle anti postuumselt Victoria Rist, mis naisel ka esimest korda Harryga kohtudes rinnas oli.

Daphnet jäävad igatsema paljud, kindlasti ka prints ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles