Suhtetreener soovitab: kõige seksikam asi, mida saad 3 minutiga teha

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Suhtetreener Matthew Hussey annab vastuse piinavale küsimusele, millega me kõik oleme ilmselt kohtingufaasis maadelnud: kuidas kohtingute vahel oma silmarõõmuga suhelda?

Hussey teab, et paljud inimesed lähevad sõnumite saatmise teed, kuid sellega on üks probleem: tekstisõnumite teel ei saa luua tõelist sidet. Jah, nii saab flirtida ja mõnusalt teineteist tögada, üksteist naerma ajada, kuid samasuguse sideme, nagu tekib päriselus, loomist tekstisõnumid ei toeta.

Suhtetreener annab hoopis nõu: haara telefon! Mäletad neid erutavaid hetki, kui oled avastanud, et olete juba kaks tundi jutustanud – ja see ei olnud plaanitud? Hussey soovitab alustada lühikesest, kolmeminutilisest kõnest.

Ta annab isegi konkreetse dialoogi, kuidas see kõne läbi viia.

Sina (helistades oma silmarõõmule): «Hei, kuidas läheb?»

Tema: «Hei, hästi!»

Sina: «Ma tahtsin lihtsalt sulle kiirelt helistada ja küsida, mis teed. Mul endal tegelikult on hetkel korraks moment kahe kohtumise vahel [või ükskõik, mis sa parasjagu teed], aga ma lihtsalt tahtsin teada, kuidas sul läheb.»

Tema: [räägib sulle, mis parasjagu teoksil]

Sina: «Okei, mul nüüd hakkab see kohtumine ja õhtul on mul väga toredad plaanid – ei jõua ära oodata. [Ja räägi, mis sul plaanis.] Olgu, pean nüüd jooksma, mul polnud palju aega, aga tahtsin lihtsalt helistada ja su häält kuulda.»

Ja siis lõpeta kiirelt kõne.

Hussey sõnul peitub selle kõne võim ja jõud tõsiasjas, et sa jätad mehe mõtisklema. Esiti ta võib arvata, et see kõne läheb ehk pikale, kuid siis sa kiirelt muudad plaani. Sina võisid küll kontakti alustada, kuid hoiad samas koguaeg kontrolli ning lõpetad suhtluse vaid paari minuti järel. Samas aga sa näitad end haavatavana, tunnistades, et tahtsid vaid tema häält kuulda – see on moment, kui teie vahel tekib reaalne side. Samuti on see kõne kompliment: sa näitad, et mõtled tema peale suvalistel hetkedel päeva jooksul.

Matthew Hussey kinnitab, et kui naised väikestes doosides nii käituvad, on see väga seksikas. Sa ei panusta üleliia, kuid näitad, et oled valmis siiski panustama. Sa lood väärtust, selle asemel, et seda vaid nõuda. «Ära karda seda kolmeminutilist kõnet teha,» julgustab ekspert. «Sa ei näi meeleheitlikuna, vastupidi: sa näid hoopis väga enesekindlana, kuna sul oli julgust talle helistada ja samas teha seda viisil, mis ei olnud nõudlik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles