Uus elu, uued reeglid: seitse asja, mis hertsoginna Meghanile keelatud on

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JWMAL2 / James Whatling / MEGA

Vastabiellunud Meghan Markle, nüüdne hertsoginna Meghan, peab oma elu palju muutma. Senine meelelahutusäri tegelane peab loobuma nii mõnestki senisest vabadusest.

Selfie'd

Näitlejana tuli Meghan Markle'il tihti ette, et keegi fännidest soovis temaga pilti teha. Ka nüüd, kuningliku pere liikmena, on selfie Meghaniga fännide seas hinnas, kuid enam pilte ei saa. Iseendast ei tohi ta ka üksinda pilti teha. Nimelt peab kuninganna selfie'sid imelikuks.

Üksinda väljas käimine

Üksi parki jooksma minek on Meghani jaoks nüüdseks vaid meeldiv mälestus. Nüüdsest pole värskel hertsoginnal kuhugi üksinda minekut. Alati on saatmas naist turvamehed.

Sotsiaalmeedia

Meghan Markle sulges oma sotsiaalmeedia kontod, kui suhe Harryga avalikuks tuli. Varasemalt kasutas endine näitlejanna enda Instagrami igapäevaselt ning tal oli üle kolme miljoni jälgija. Edaspidi jagab Meghani avaldusi Kensingtoni palee konto.

Hääletamine

Parlamendi kodulehekülje info kohaselt pole see ebaseaduslik, kuid vastu heale tavale. Ilmselt rakendub see otseselt kuningannale, kuid seda järgivad ka teised kuningliku perekonna liikmed.

Tumedates toonides küünelakid

Avalike üleastumiste puhul on nõutud, et kuningliku perekonna naiste küüned peavad olema korrastatud naturaalsetes toonides. Tumedad toonid pole kuningliku etiketiga kooskõlas ning peetakse vulgaarseteks.

Allikas: TheSun

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles