Üllatav hulk inimesi, kes seksivad festivalidel välikäimlates

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RUHR IN LOVE festival Saksamaal.
RUHR IN LOVE festival Saksamaal. Foto: Caro / Rupert Oberhaeuser / Scanpix

Pole uudis, et muusikafestivalidel tehakse muudki peale muusika nautimise ja vahel tekib peomeeleolus tung, mis vajavad kiiret rahuldust.

Kes on suurüritustel välikäimlates käinud, teab omast käest, et sealset hügieeni ja aroomi ei saa just kiita. Seda üllatavam on TickPicki tellitud küsitluse tulemus, mille järgi on 9,4 protsenti festivalidel seksinud inimestest teinud seda justnimelt välikäimlas, edastab Women’s Health.

Küsitlusest võttis osa 1000 inimest, kellest kolmandik tunnistas, et on olnud muusikafestivali ajal vahekorras. 58,1 protsenti neist tegid seda telgis, 48,4 protsenti autos ning 20,3 protsenti haagissuvilas.

Lisaks eelmainitule oli küsitlusele vastanute hulgas 28,4 protsenti neid, kes on seksinud festivalil lihtsalt kuskil muru peal ning 15,3 protsenti neid, kes on seksinud rahvamassi sees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles