Heidi Ruuli beebiblogi: kas oksendav naine saab samaaegselt seksida?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Ruul
Heidi Ruul Foto: Marit Kuusk

Mu kullakallid, tean, et me pole ammu kohtunud, aga sellel on vaid üks põhjus: teatud noor daam avastas nimelt eelmise aasta novembris, et ta on pisut rase! No natukene! Nüüdseks juba natukene rohkem kui natukene – kolmandik on pidulikult tehtud! Täpselt õige aeg beebiblogi pidama hakata, kas pole?! Kuid ärge muretsege, tegelikult ei muutu oluliselt midagi, sest seks on parem kui kunagi varem ja mehed on teadupoolest terve elu natuke… sead. 

Aga alustame siis algusest. Ja kui miski totaalselt ämbrisse minema peaks, siis andke mulle andeks – see on päris ametlikult päris esimene kord, kui püüan suhteid, seksi, virisemist ja õnnejoovastust beebidega ühte patta suruda. Kuigi suurem surumine ootab mind ilmselgelt kuue kuu pärast alles ees (võeh!).

Olles kogu selle jama juba kümme aastat tagasi läbi teinud, on mul seekord plaan! Selline päris plaan kohe! Näiteks panin kirja hunniku erinevaid lubadusi iseendale, millest kavatsesin alguses ka sajaprotsendiliselt kinni pidada:

  • Ei virise ega vingu! Kui, siis ainult kirjalikult (ehk siin ja praegu)!
  • Paksuks ei lähe! Nii palju kui peab, aga mitte grammigi rohkem, sest pagan, ma tean, kuidas sellest kõigest hiljem lahti EI SAA.
  • Elan edasi (mis tundus kuu aega tagasi absoluutselt võimatu ülesandena, sest surm oli pidevalt silme ees) ning teen seda enda reeglite järgi, mitte mingite universaalsete beebiemmede reeglite järgi.
  • Mitte miski ei jää kõhutegelase pärast tegemata!
  • Rasedusest ei saa vabandus, ettekääne või mõni muu kuri elajas.
  • Härrast ei saa mingil juhul raseda naise orja.
  • Tibuemmede kanakarjas kaasa ei kaaguta!

Paari asja vastu olen JUBA eksinud: tibuemmede karjas sai juba adrenaliini mõttes kaasa kisatud ja rasedus on oi-kui-hea vabandus, sest UNI on ju kogu aeg! Ainult magakski!

Ja no seksi-isu on päris põrgulik! Kohe nii ulmeliselt suur, et vahepeal oli vaja lausa genereerida, kas Härra jaoks oleks okei näiteks oksendava naisega magada, sest see isu ei küsi isegi enesetunnet! Tunnengi ennast tegelikult nagu üks primitiivne müsliaju: magada, seksida, süüa ja korrata – siis tundub nagu kõik eluks vajalik olekski olemas!

Nüüd tuleb kõigest pöialt hoida, et ma päriselt ka kogu selle tralliga hakkama saaksin. Üsna hirmutav on, ausalt. Lootes parimat ning arvestades halvimaga, üks päev korraga. Mõned päevad üksi, siis jälle kahekesi. Emotsionaalselt sama rabe nagu sügisel vaasi topitud vahtraleht. Mitte kunagi ei tea, kas naerda, nutta, nutta, naerda või mõlemat korraga. No okei, tean küll, aga iseasi, mille kasuks need pagana hormoonid parasjagu otsustavad.

Kuid tegelikult on tore! Väike ime kasvab mühinal, rinnad on mul Härra suureks rõõmuks duubeldanud ja juba varsti peaks kõik igas võimalikus mõttes paremaks minema. Katsugu ainult mitte minna! Naise elu kõige maagilisem aeg siiski ju?! Olgu olla!

Meie projekti «H&A» tehnilised andmed:

Armastust: 1,5 aastat

Nädalaid: 13

Obsession (kaal): +2 kg

Arvatav pooldumine: 1. august 2018

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles