Millal on lubatud eksist pilte alles jätta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Sul on endiselt alles albumitäis pilte enda eksist? See ei pruugi meeldida su uuele kaaslasele, kuid on erandid, mil nende piltide hoidmine on lubatud.
 

Sina olid see, kes lahkusid?

JAH. Kui sa otsustasid suhte lõpetada ning teie vahel pole paksu verd, siis pole selles midagi halba, et sul on pildid, mis teie toredaid aegu meenutavad. Küll aga ei tähenda see, et peaksid neid avalikult näitama.

Su partner on pisut ebakindel

EI. Kui oled koos kellegi uuega (ehk elate juba koos), siis ta pole ilmselt vaimustuses sinu eksi piltidest. Sinu jaoks ei pruugi see midagi tähendada, kuid tulevik peaks olema olulisem minevikust.

Sa ei tahagi veel midagi tõsist

JAH. Palun väga, imetle eksi pilte palju soovid. Endise kaaslasega pildid sotsiaalmeedias näitavad kohe, et sa ei otsi midagi tõsist.

Sul on raskusi edasi liikumisega

EI. Kui sul on keeruline leppida lõppenud suhtega, siis piltide hoidmine ei tee kohe kindlasti head. Sul pole vaja pilte, mis paneksid sind temale mõtlema. Nii teed ülesaamise enda jaoks veelgi raskemaks.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles