Kuidas ärgata hommikul õnnelikuna isegi siis, kui sa pole hommikuinimene?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leo Lintang / PantherMedia / Scanpix

Kõik ei ole hommikuinimesed. Äratuskell on su vihavaenlane? Võitled pikalt endaga, et sooja teki alt välja saaks ronida? Sel juhul on meil sulle neli lihtsat, aga mõnusat nippi, kuidas oma hommikud ilusamaks teha.

Võta rahulikult

Keegi ei eelda, et peaksid esimse heli peale püsti kargama nagu sõjaväes. Võta aega, et ärgata, kohaneda valguse ja ideega ärkamisest. Loo endale mingi rutiin: pane mängima teatud raadiojaam või telesaade, kuula igal hommikul sama lugu või midagi muud meelepärast. See teeb hommiku palju meeldivamaks.

Kasuta lisaaega, et ennast hellitada

Kui tavaliselt käid dušši all õhtuti, siis mine selle asemel hommikul vanni. Võta aega, et lugeda hommikukohvi kõrvale oma lemmikraamatut või mõne sarja uut osa enne päevakohustusi.

Rõõmusta ennast rõõmustades teisi

Kas oled kuulnud, et naeratus on nakkav? Nii see päriselt on ka. Alusta päeva saates sõnum sõbrale või tehes kompliment oma elukaaslasele. Positiivsus nakkab.

Alusta hommikuste trennidega

Kui oled siiani õhtuti jõusaalis viimast välja pigistanud, siis nüüd on aeg nihutada trennid hommikusse. Trenn annab mõnusa energia ja heatujuhormooni. Kui ei ole võimalust või aega trennisaali minna, tee oma hommikune treening kodus. Internet on täis treeningvideosid ning saad valida oma treeningu taustaks täpselt endale meelepärase muusika.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles