Seitse kiiret lemmiktrenni, kui sul on väga vähe aega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Creative / Scanpix

Aeg on kallis ja nii mõnelgi meist on seda väga vähe. Mõnikord tundub, et trenn ei mahu mitte kuidagi päevaplaani, aga on olemas isegi 15-minutilisi tõhusaid harjutusi, mis mahuvad kas või kõige kiiremasse päeva. 

Siin on seitse kiiret trenni, mis ajavad higile ja mahuvad isegi kõige kiirema ajakavaga naise või mehe päeva. Nimekirja on aidanud kokku panna Hello Healthy ja MyFitnessPali kasutajad.

  1. Kosmonaut- piisab ainult kümnest minutist ja higi on garanteeritud.
  2. HIIT- kolmkümmend minutit kestev kõrge intensiivsusega intervalltreening paneb proovile isegi kõige treenituma inimese. Treening eeldab head füüsilist vormi ega sobi inimestele, kellel on hingamis- või südameprobleemid.
  3. Treeningvideod- selleks ei ole sul vaja DVD-sid või muud sarnast, Youtube on täis erineva pikkuse ja intensiivsusega trennivideoid.
  4. Oma keharaskusega harjutused- kõigil ei ole kodus hantleid või kettaid millega trenni teha, sellisel juhul aitavad oma keharaskusega harjutused, milleks ei ole erilist trennivarustust tarvis.
  5. Treeningrakendused- praeguseks on juba nii palju treeningäppe, milles on näiteks 7-minutilisi või 20-minutilisi väljakutseid vastavalt sellele, kui palju sul aega ja tahtmist on.
  6. Tabata- see koosneb 20-sekundilisest tööosast ja 10-sekundilisest puhkusest. Saab lühikese ajaga naha märjaks ja kiire trenn ongi tehtud.
  7. Jookse poodi, apteeki…- kui sul on vaja ainult paari asja, siis vali mõni kauplus või apteek, mis on sinust näiteks kahe kilomeetri kaugusel, jookse sinna, osta vajalik toode ja jookse koju tagasi. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles