Kuus trenninõuannet, mis aitavad motivatsiooni hoida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vahel on keeruline sundida end jooksma minema või jõusaalis treenima. Ent siin on mõned professionaalide motivatsioonisaladused, mis aitavad sul end heas vormis hoida.

Leia keegi, keda järgida

Lase teiste aktiivsel eluviisil end inspireerida. Võid jälgida mõne kuulsuse või lähedase sõbra elustiili ja sellest nii mõndagi õppida. Paljud staarid jagavad avalikult oma toitumisharjumusi või trennisoovitusi, kirjutab Genius Beauty.

Julgusta ennast

Pane selgelt paika oma eesmärgid ja mõtle välja, kuidas sa end premeerid, kui saavutad mõne neist eesmärkidest. Kas uue kleidi soetamine või spaa külastus on sinu jaoks piisavalt motiveeriv, et hommikuti jooksmas käia?

Ole realist

Hinda oma võimeid reaalselt, ära end liigselt koorma. Alusta mõne lihtsama ülesandega ja suurenda aeglaselt koormust. Vali selline füüsiline tegevus, mis sulle väga meeldib ja ürita sellega regulaarselt tegeleda.

Pea meeles oma tervist

Keskendu sellele, kuidas sa end tunned, mitte sellele, kui su figuuris esineb mõni väike muutus. Korralik treening hoiab keha ja mõistust vormis, parandab tuju ning unekvaliteeti. Treening ei tohiks sind liigselt ära väsitada. Vali enda jaoks mugav tempo, mis pakub naudingut ja peagi märkad ka tulemust.

Ära pooleli jäta

Kas plaanid hommikul jooksma minna? Ärka üles ja ära üldse mõtlegi ettekäänetele, miks mitte minna. Sinu laiskus ei tohiks su tuju tappa, pea meeles oma seatud eesmärke.

Mõtle tulemusele

Kujuta ette oma tugevat, saledat ja trimmis keha ning kui suurt uhkust sa oma saavutuste üle lõpuks tunned. Sa ju tead, et lõpptulemus on vaeva väärt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles