Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

TAVALINE VIGA Naine oleks ootamatul põhjusel peaaegu pimedaks jäänud (1)

Copy

Kui 22-aastane Lillie Barrett jäi pärast ripsmehooldust pimedaks, kartis ta, et ei näe enam kunagi. Administraatorina töötav Lillie oli enne traumaatilist juhtumit käinud ripsmehoolduses lugematuid kordi, mistõttu ei osanud ta aimatagi, kui viltu asjad võivad kiskuda.

Londonist pärit neiu tundis end suurepäraselt, kui ta ripsmetehnikule 65 eurot ulatas teenuse eest. Ta isegi ei mõelnud sellele, et ta oli hooldusesse läinud kontaktläätsedega. Kuus tundi pärast uhkete uute ripsmete paigaldamist hakkas Lillie vasak silm sügelema. Ta läks apteeki ja naasis silmatilkadega, mis on mõeldud silmapõletiku raviks. Järgneval kahel päeval jooksid Lillie silmad vett ja läksid murettekitava kiirusega paiste. Ta oletas, et tal on kas allergia või silmapõletik.

Seejärel hakkas silmast immitsema kollast vedelikku, mistõttu Lillie vasak silm enam ei näinud. Hirmul, et ta ei näe enam kunagi, viis Lillie perekond ta haiglasse erakorralise meditsiini osakonda, kus tal diagnoositi kiiresti sarvkesta haavand. Selleks hetkeks oli tema sarvkest nii tugevalt nakatunud, et oli muutunud selgest häguseks halliks.

Tagasi üles