Kaheksa asja, mida paarid peaks iga päev tegema, et õnnelikus suhtes olla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled suhteinimene, siis peaks valentinipäev sinu jaoks olema 365 korda aastas, mitte vaid ühel päeval veebruari keskel.

Portaal TheStir toob välja kaheksa asja, mida paarid peaksid igapäevaselt tegema, et omavahelist sidet tugevana hoida ja õnnelikud olla.

Komplimentide tegemine - olgu tegemist sellega, kuidas üks teist laste eest hoolitseb või mõne kodumasina ära parandab, võta hetk, et kiita seda, mida teine inimene on teinud.

Naermine - mitte ükski inimene ei tohiks veeta tervet päeva ilma kordagi naermata. See on tõesti parim ravim peaaegu kõigele. Jaga partneriga rõõmsaid hetki vähemalt korra päevas, loodetavasti ka rohkem, isegi kõige masendavamal päeval.

Ütle need kolm sõna - ei, mitte «palun ulata soola», vaid «ma armastan sind». Ütle seda partnerile iga päev, see on kohustuslik. Isegi kui oled tema peale vihane, sest ta jättis tualetis prill-laua üles või tegi midagi muud häirivat, armastad sa teda ikkagi. Seega ütle seda.

Märka pisiasju - võib-olla on naisel uus soeng või riietus. Või valmistab su abikaasa imelist kohvi. Märka pisiasju ja jäta need meelde, see näitab partnerile, et sa tõesti paned asju tähele. Rohkem, kui tema arvab.

Sea asjad tähtsuse järjekorda - pole tähtis, mille pärast vihane oled, astu sammuke tagasi. Mees peab võib-olla töö tõttu teise linna hakkama sõitma, kuid tal on vähemalt armastav naine ja lapsed. Võib-olla on rahaline olukord raske, vähemalt olete kõik terved. Kokkuvõttes pole tähtis, milliste muredega rinda pistate, kõige tähtsam on meeles pidada, et te pole üksi.

Unista suurelt - kõige suurem tunne kogu universumis on lootus. Miski pole võimatu. Unista suurelt ja jaga neid unistusi oma partneriga. Isegi kui need unistused ei täitu, on olukord siiski lootustandev.

Jaga midagi uut - mäletad, kui hakkasite alles kohtamas käima ja kõik oli värske ning uus? Pärast aastatepikkust abielu võib juhtuda, et miksi ei tundu enam uus ja huvitav, kuid see on vale. Alati leidub midagi, mida kaasaga jagada. Võib-olla film, mida hiljuti vaatasid, hea artikkel, mida lugesid või mõni lapsepõlve mälestus. Jaga neid.

Suudlemine - on ütlematagi selge, et iga päeva tuleks alustada ühtmoodi: õrna suudlusega huultele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles