TOP 20 Vägistatu pihtimus, tülid toidukohtades, valus lahutus ja mitu ehmatavat ennustust

Naine
Copy
Maris Elli usaldas ainult Postimees Naisele oma väga valusa pihtimusloo sellest kuidas teda lapsena vägistati.
Maris Elli usaldas ainult Postimees Naisele oma väga valusa pihtimusloo sellest kuidas teda lapsena vägistati. Foto: Keit Vahtramäe
  • Naisi huvitavad tugevad tunded ja siirad pihtimused
  • Õrnem sugu ei karda ka karmimaid teemasid
  • Mitu parimat lugu on valminud koostöös lugejatega

1. Video väidetavalt õdedest Veidedest: tegu on Marge Rulli ja Gundega Kampusega

Estonia huku ümber lehvib tänaseni saladuseloor. Postimees Naine leidis huvitavaid teeotsi, mis tõmbas elavalt kaasa mõtlema 188 000 lugejat. Just tänu lugejate aktiivsusele ja suurele usaldusele õnnestub meil nii erilisi lugusid teieni tuua! Suur tänu ja lubame, et 2022 aastal saab Postimees Naine olema veelgi põnevam.

2. MINEK! 〉 Paljas Porgand muutis oma nime ja pühib kodumaa tolmu jalgadelt

Juba mõnda aega on Paljas Porgand oma Instagrami postitusi teinud inglise keeles. Selgunud on ka põhjus. Mitmesugust populaarsust kogunud blogija, kes on andnud ka üsna omapäraseid ja isegi ohtlikke tervisesoovitusi, kavatseb alustada uut elu väljaspool Eestit ja lisaks on muutnud oma nime. Nüüd nimetab ta ennast võõrapärase nimega Cassia Shakti Šamotailo.

Baba Vanga mälestusmärk tema sünnimaal Bulgaarias
Baba Vanga mälestusmärk tema sünnimaal Bulgaarias Foto: Shutterstock

3. Selgeltnägija Vanga jahmatav ennustus 2022. aasta jaanuariks

Miks loetakse nii suure huviga pimeda Bulgaaria selgeltnägija Baba Vanga ennustusi? Sest need on ehmavalt täpsed. Selgeltnägija Vanga rääkis järgmise aasta alguse ennustuses kohutavast haigusest, mis pühib üle kogu planeedi. Tõenäoliselt räägimegi koroonaviirusest, mille leviku vastane võitlus on täies hoos. Baba Vanga rõhutas ka, et selles loos pole kõik nii puhas. 

4. Restoranid astuvad mustamisele vastu: Ükski s**apea pole meile sööma oodatud

Koroonaaeg puhus lõkkele mitu tulist intriigi klientide ja söögikohapidajate vahel. 13. juulil lahvatas skandaal blogipaari Marimell ning restoran Lucca vahel. Restoran ei olnud nõus sedavõrd suurt soodust sooviva koostööettepanekuga. Blogipaar «karistas» selle eest kriitilise postitusega. Konflikt lõppes sellega, et restoran tühistas Marimelli tulevased reserveeringud ning andis teada, et edaspidi neid seal majas näha ei soovita.

Mem Cafe kohviku omanik Elvis Brauer.
Mem Cafe kohviku omanik Elvis Brauer. Foto: Madis Veltman

5. Kes on kihlveopettuse tõttu nime vahetanud kohvikupidaja Elvis Brauer?

Vana-Kalamajas kohvikut pidav Elvis Brauer muutus oma toetajaskonna silmis koroonapassi küsijate ja mitteküsijate saagas vaata et oma aja kangelaseks. Varasemas minevikus on see koloriitne teisitimõtlje tuntud teise perekonnanimega.

Miks? Elvis Braueril on kahtlemata tugev staarigeen ja massidega suhtlemise talent, kuid selle mehe minevik päris plekitu pole.

6. Lapsena vägistatud Maris: «Tulin Pärnu jõe ääres teadvusele, kui see mees mind kägistas...»

Lugejatele puges sügavale hinge Maris Elli äärmiselt siiras pihtimuslugu sellest, kuidas teda lapsena julmalt vägistati. Ühel korral oleks see noorele naisele äärepealt elu maksnud. Kui see kaalukas ja valus lugu kahe silma vahele jäi, siis loe seda nüüd!

7. Justini vanemate šokeeriv reaktsioon oma poja ja Triinu Liisi suhtedraamale

Sotsiaalmeedias ideaalpaarina tuntuks saanud Triinu Liisi ja Justini suhte ilusa fassadi taha peidetud vägivald raputas kogu Eesti avalikkust. Postimees Naisele oli lugu teada pea pool aastat, aga me ei soovinud Triinu Liisi mitte mingil juhul paljastusega ohtlikku olukorda seada. Õnneks leidis kaunitar endas jõu tõele südikalt silma vaadata, nii avaldasime teda toetavad sõnumid.

8. Lastemaja sünge reaalsus: kõige noorem, kes günekoloogi toolis istus, oli 2-aastane

Lastemaja tervisetoa nurgas on tool, mis meenutab günekoloogi tooli, kuid selle vahega, et see on mõeldud väiksematele inimestele. Siin vaatavad nii kohtu- kui ka naistearstid lapsi üle. Kõige noorem selles toas viibinud laps oli kaheaastane. «Tegelikult väärkoheldakse ka päris beebisid, lihtsalt nemad veel ei räägi.» rääkis Anna Frank politsei- ja piirivalveameti ajakirjale Radar. Lapsi pole võimalik kaitsta kui me need kohutavad lood maha vaikime! Postimees Naine on selles küsimuses nagu kaitsev emalõvi.

Heidit Kaio jaoks oli oma läbielamiste raamatusse panek omamoodi teraapiaks. Autor loodab, et kui «Vestlused Priiduga. Lahutus» aitab kellelgi lahkumineku protsessis vähem hingehaavu saada on see vaev juba ära tasunud. 
Heidit Kaio jaoks oli oma läbielamiste raamatusse panek omamoodi teraapiaks. Autor loodab, et kui «Vestlused Priiduga. Lahutus» aitab kellelgi lahkumineku protsessis vähem hingehaavu saada on see vaev juba ära tasunud. Foto: Mihkel Maripuu

9. AVAMEELSELT LAHUTUSEST 〉 Miks purunes Heidit Kaio ja Priit Kuuse abielu?

Mis südamest tulnud, see südamesse läheb! Siirad ja sügavad suhtelood on selle kinnituseks. Lahkuminekud on alati valusad ega juhtu kunagi põhjuseta. Kuid neid põhjuseid me ei kuule. Priit Kuuse ja Heidit Kaio lahutuse põhjuste kohal püsib tänaseni tihe saladuseloor. Heidit räägib kõik südamelt ära ainsas pikas intervjuus Postimehele. Loe - saad aru, miks suhted vahel lõppevad ja kuhu kaob armastus.

10. Need viis sümptomit näitavad, et oled omikrontüvega nakatunud

Koroona kütab kõikjal kirgi ja nakkusohust ei jää kahjuks kõrvale ka naised. Väga kiire levikuga omikrontüve sümptomid on aga üsna erinevad sellest, mida maailm juba teab. Ja haigestumisele aitab kaasa ka halb tuju

Gerli Rosenfeld-Aavik.
Gerli Rosenfeld-Aavik. Foto: Erakogu

11. PALVE VAKTSIINIVASTASTELE 〉 Restoranipidaja Gerli Rosenfeld-Aavik: pole vaja seistes vabadust leinata, tulge meile appi!

«Ma tunnen, et nüüd on vireletud juba küll, minu empaatia hakkab kahjuks otsakorrale saama. Äkki minu lugu paneb kedagi järele mõtlema ja vaktsiinivastased mõistavad, et praegu pole koht kuskil seismas käia ja vabadust leinata. Me oleme vabad, meie eest ei ole vaja seista! Palun, kaitske hoopis ennast, enda lähedasi ja meie ühiskonda. Me ei saa kõike teie eest ära teha, nüüd on teie kord.» räägib Lucca omanik Gerli Rosenfeld-Aavik. 

12. SASSIS SUHTED 〉 Politsei avaldas 16aastase poisi surmaga lõppenud kuriteo üksikasjad

Soe suveõhtu, sõbrad ja ühiselt tarvitatud alkohol viisid pealtnäha väikese lahkheli kibeda kättemaksujanuni, mis päädis 16aastase noormehe mõrvaga. Naised loevad krimilugusid isegi suurema empaatia ja kirega kui tugevama soo esindajad.

Marilyn Kerro 
Marilyn Kerro Foto: Liisbet Valdoja

13. Marilyn Kerro koroonaviirusest: olge hoiatatud - läheb hullemaks!

«Mina ei näe, et see niipea läbi saaks. Me pole tipp-punkti veel jõudnudki ja oleme sinna alles teel,» räägib Kerro. «Koroonaviiruse tüvesid tuleb veel juurde. Tulevad ka mingid verega seotud haiguseid, mis on otseselt seotud koroonaga. Olge hoiatatud: läheb hullemaks!» Loole lisatud ka maag Anzori ja nõid Ingridi ennustused.

14. SUUR AASTAHOROSKOOP 〉 2022 toob uued ideaalid

Mida toob algav veetiigri aasta maailmale tervikuna ja igale inimesele eraldi? Horoskoopide populaarsuse kasv näitab uue vaimsuse lainet. Postimees Naise meeskonnas on tööl asjatundlik astroloog Margit Korbe: «Inimesed tahavad aru saada, mis nende elus toimub. Elu tundub väga paradoksaalne ja lihtne on kõiges ennast süüdistada... Kuid asjad juhtuvad ka ise, see annab lootust. Olen kogenud, et atroloogia aitab suuremat pilti näha ja annab inimesele tema jõu tagasi.» 

Astroloog Margit Korbe vaatab taevatähtede pealt tulevikku. Maailmas on kõik üks tervik.
Astroloog Margit Korbe vaatab taevatähtede pealt tulevikku. Maailmas on kõik üks tervik. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

15. Põhja-Korea põgenik avaldab, millised kultuurišokid teda läänes enim rabasid

Yeonmi Park on 27-aastane kaunis naine, Põhja-Korea ebainimlikust režiimist põgenenud inimõiguste eest võitleja, kes alates 2014 aastast elab Ameerika Ühendriikides. Põhja-Koreas on tavaline, et elekter lülitatakse tähtsate ninade möödumise ajaks sisse, kuid suure osa ajast rahvale elektrit lihtsalt ei anta. Inimesed on harjunud pimeduses elama. Huvitav, kas sarnane saatus ootab tulevikus ka meid?

Pamela Maran - kirjanik, joogaõpetaja ja julge, siiras maailmaparandaja.
Pamela Maran - kirjanik, joogaõpetaja ja julge, siiras maailmaparandaja. Foto: Konstantin Sednev

16. VALUS PIHTIMUS 〉 Kirjanik Pamela Maran: mind peaaegu vägistati intervjuu käigus

Joogaõpetaja ja kirjanik Pamela Maran alias Sleeping Yogini hoidis ligi aasta saladuses üht väga ebameeldivat lugu, kuni leidis enda selgust ja jõudu see viimaks ära rääkida.

17. ​Sellele pildile on peidetud alasti modell. Kas leiad ta üles?

Testi - kas sina saad sellega hakkama? Loost leiad veelgi keerukamaid peitepilte.

Jörg Düsterwaldi fotokunstiteos.
Jörg Düsterwaldi fotokunstiteos. Foto: Tschiponnique Skupin via www.imago-images.de/imago images/Future Image
Pakirobotite liiklusummik
Pakirobotite liiklusummik Foto: Video kuvatõmmis

18. Esimene teadaolev roboti-liiklusummik Tallinnas levis üle maailma

Video maailma esimesest roboti-liiklusummikust Tallinnas Ristiku tänaval on tekitanud rohkelt kõneainet Eestis, ent nüüd on lustakas video jõudnud ka populaarsesse suhtlusvõrgustikku Reddit, kus seda on vaadanud ligi 40 000 silmapaari. 

Kui Eestis on Starshipi pakirobotid teada-tuntud tegelased tänavatel, siis mujal külvavad nad imestust: milline futuristlik riik!

19. KÜLMAVÄRINAD 〉 Heimar Lenki esimene naine oli seotud jõhkra kolmikmõrvaga

Endine telenägu ja poliitik Heimar Lenk on ennast aastaid nimetanud paadunud poissmeheks, kuigi see staatus muutus 2015. aastal, kui ta sõudis abieluranda oma kallima Hellega. Kuid vähesed teavad mehe esimesest abielust ja väga skandaalset lugu esimese naisega. 

20. Toitumisnõustaja Elis Nikolai: kui sul on «magusasõltuvus», siis tegelikult tähendab see, et...

Teadlik toitumine ei tähenda pidevat dieeditamist, iga suutäie kontrollimist ja teatud toiduainetest täielikult loobumist. Kuid neid, kes kaalu langetada soovivad, peibutatakse ka mitmete lõksudega, mis pikas perspektiivis ei tööta. Paljastame need!

Tartus üles kasvanud Elis Nikolai on toitumisnõustaja ja -terapeut, kelle eesmärk on aidata inimestel luua elukestev harjumus tervislikult ja teadlikult toituda. Postimees Naine aitab mõistlikult heas vormis püsida.
Tartus üles kasvanud Elis Nikolai on toitumisnõustaja ja -terapeut, kelle eesmärk on aidata inimestel luua elukestev harjumus tervislikult ja teadlikult toituda. Postimees Naine aitab mõistlikult heas vormis püsida. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles