VIDEO Vene meedia on rõõmust rõngas: Putin tõestas pastakat püüdes oma suurepärast vormi

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Putin 11. märtsil 2021
Putin 11. märtsil 2021 Foto: SPUTNIK/VIA REUTERS/Scanpix

Venemaa president Vladimir Putin on oma käitumisega kaamerate ees meediale ja avalikkusele taas silma jäänud. Sel korral näitas riigijuht jõu- ja ilunumbreid ... püüdes veerevat pastakat.

Russia 1 saatejuhid Vladimir Solovjev ja Pavel Zarubin arutasid, et Putini reaktsioonikiirus on suurepärane. Selle tõestuseks ringleb internetis klipp, kus paberitega toimetav Putin püüab laual veerema pääsenud pastaka kinni.

Eriti naljakas on klipp seetõttu, et alles hiljaaegu naerutas üldsust video sellest, kuidas Putin südametäiega pastaka käest viskas. Nagu ülalolev säuts ütleb: «Avaldatud on sensatsioonilise kassahiti «Putin viskas pastaka» järg «Putin sai pastaka».»

«Tuleb märkida, et ta reaktsioon on suurepärane,» märkis Solovjev ning lisas, et president näitab järjepidevalt, kui suurepärases vormis ta on. Saatejuhi arvates saab selle eest tänada tõenäoliselt tema kirge võitluskunstide vastu.

Alles hiljuti lõksutati lõugu selle kallal, et Putin ei saa paberipakiga hakkama. Vaata seda lugu siit! Samuti on olnud teemaks see, miks Putinil ikka veel prille pole. Vaata siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles