VIIS AASTAT KAINE Anne Hathaway paljastas, millise nipiga ta alkoholist loobus

Naine
Copy
Anne Hathaway loobus alkoholist viis aastat tagasi.
Anne Hathaway loobus alkoholist viis aastat tagasi. Foto: Scanpix / AP

«On nii palju muid asju, mida ma määratlen elu verstapostidena. Tavaliselt ma ei räägi sellest, aga ma olen üle viie aasta kaine,» ütles 41-aastane Anne Hathaway hiljuti antud intervjuus.

«See tundub mulle verstapostina. Nelikümmend eluaastat tundub nagu kingitus. Me ei tea, kas see on keskealine vanus. Me ei tea midagi.»

Esimest korda rääkis Hathaway oma alkoholist loobumise soovist 2019. aastal Ellen DeGeneresi saates, öeldes, et tahab olla olemas oma poegadele Jonathanile ja Jackile.

«Ma lõpetan joomise. Mulle väga ei meeldi see, kuidas ma joon, ja Jonathan on jõudmas sellisesse vanusesse, kus ta tõesti vajab mind kogu aeg,» ütles ta.

Näitlejatar rääkis hiljuti Vanity Fairile antud intervjuus, kuidas alkoholiga liialdamine ei ole talle kunagi meeldinud.

«Ma teadsin sügaval sisimas, et see ei ole minu jaoks,» tunnistas ta.

«Ja see tundus lihtsalt nii äärmuslik, et ma pidin ütlema: «Ma ei soovi!» Mitte ühtegi klaasi! Kui sa oled millegi suhtes allergiline või sul on millegi suhtes anafülaktiline reaktsioon, siis sa ei vaidle sellega. Nii et ma lõpetasin alkoholiga vaidlemise.»

«Kõik on parem. Minu jaoks oli alkohol mässama panev kütus. Ja mulle ei meeldi mässata,» lisas Hathaway.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles