Lihtne 30 sekundi test, mis ütleb sulle, kas on aeg suhe lõpetada

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Kui sa oled kahevahel ja ei tea, kas suhtega edasi minna või see lõpetada, siis kuula head nõu. Vastus võib olla lihtsam, kui sa endale tunnistada julged.

Autor Jayden Harlow kirjeldab väljaandes YourTango, kuidas ta kord käis kuus kuud kohtamas ühe mehega, kes ei pidanud kinni lubadustest ja unustas tähtpäevi, kuid kes üldiselt oli tore ja heasüdamlik inimene. Ta paistis peaaegu täiuslik, kuid suhe oli algusest peale nagu bussisõit – palju peatusid ja kohaltminekuid.

Jayden ei teadnud, mida teha. Mees oli küll armas ning ei olnud ka suuri probleeme, lihtsalt palju väikeseid asju. Kui naine lõpuks mehega maha istus, et küsida, kuhu nende suhe läheb, vastas mees, et tõesti on Jayden väärt selgust ning lubas mõne päeva pärast helistada.

Seda ei juhtunud kunagi ning tagantjärele on Jaydenil selge, kus asjad valesti läksid. «Ma ei saanud aru, et juba see, kui sa pole kunagi täiesti õnnelik, on piisav põhjus lahkumiseks,» kirjutab ta. «See on võti, et teada, kas sa peaksid kellegagi koos olema või temast lahku minema.»

Jayden saab nüüd aru, et püsis mehega koos vaid mõeldes potentsiaalile – mis kõik võiks olla, kui ta vaid... «Tõsiasi, et ma vahepeal nägid paari hetke sellest, mis kõik võiks olla, tegi mul raskeks näha, et tegelikult me ei liigu kuhugi.»

Nii on Jayden pannud paika lihtsa testi, mis põhineb ta enda kogemusel ning mis aitab ka sul hinnata, kas suhe on panustamist väärt. «Kui ma pole suhtes 100 protsenti õnnelik vähemalt 50 protsenti ajast, siis on ilmselt aeg suhe lõpetada,» võtab Jayden asja kokku. «Iga suhe vajab tööd, kuid see töö ei peaks olema pidev, lõppematu ja kurnav. Nii lihtne ongi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles