2012. aasta horoskoop: LÕVI

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

LÕVI

23. juuli – 22. august

Karjäär. Oled ambitsioonikas ja arenemisvõimeline. Tegevusväli laieneb, sõlmid kontakte ja omandad uusi teadmisi, ehk saad end välismaalgi täiendada. Sul on häid võimalusi töiseks edasiminekuks, nii parema positsiooni saavutamiseks praeguses tegevuses kui ka millegi sootuks uue alustamiseks.

Oskad õigetele inimestele silma jääda ja oma ideid veenvalt esitada. Varakevadel võib rahaasjus probleeme olla, sissetulek jääb siis loodetust napimaks, ent aprilli keskpaiku seis paraneb. Segadusi võivad tuua ühisvaraga seotud küsimused. Raha väljalaenamise või laenuks võtmisega ole iseäranis ettevaatlik.

Suhted. Suhetes on pingelisem aeg aasta algul. Siis oled tujukam ja tundlikum, võid kallima sõnu valesti tõlgendada ja asjatult haavuda. Suhete hoidmiseks pead tegelema esmalt iseendaga. Tuleb aru saada, mida vajad ja mis su emotsioone mõjutab.

Ole teise suhtes arvestav, proovi teda mõista. Sulle on kaaslase puhul väga tähtis, et ta oleks ka su sõber – tahad, et saaksid talle iga hetk oma asjadest rääkida, eelistad vaba aega ühiste hobidega tegeledes veeta.

Tervis. Tervisele on ohtlikud need perioodid, mil oled töö tõttu stressis. Negatiivsed emotsioonid nõrgestavad su organismi ja teevad selle haigustele vastuvõtlikumaks. Halbu tundeid ei tohi endasse suruda, peab leidma viisi neist vabaneda. Tuleb nii keha kui ka vaimu tugevdada, end tasakaalus hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles