Pinnale ujus Meghani vana ja paljastav päevikusissekanne

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. augustil 2018
4. augustil 2018 Foto: JWMAL2 / James Whatling / MEGA/Scanpix

Endine «Suitsi» näitlejanna ja praegune prints Harry abikaasa, Sussexi hertsoginna Meghan Markle ei sarnane ühelegi teisele kuningliku pere liikmele, kes varem eksisteerinud.

Nende armulugu on kui moodne muinasjutt, kuid nüüd on pinnale ujunud Meghani kunagine blogisissekanne, kus ta printsessielust unistab, tõestades, et ei printsessifantaasiad on istutatud ka kõige feministlikemasse naistesse, kirjutab Now To Love.

Meghanile kuulus kunagi elustiiliblogi nimega The Tig, mis on nüüdsek veebiavarustest kadunud. Kuid keegi on välja kaevanud vana sissekande, kus Meghan vaid neli aastat tagasi kirjutas, et tahab saada printsessiks.

«Väikesed tüdrukud unistavad printsessiks saamisest,» kirjutas näitlejanna toona. «Mina tahtsin olla She-Ra, võimuprintsess. Kui te pole 80ndate multikaga kursis, siis She-Ra oli mõõka keerutava mässajast kuningliku He-Mani kaksikõde. Ma kohe kindlasti ei räägi siin Tuhkatriinust.»

Ka arutles Meghan oma praeguse kälise Kate’i pulmi ümbritsenud hüsteeria üle: «Paistab, et täiskasvanud naised tahavad klammerduda lapsepõlvefantaasia külge. Vaadake vaid, mis ümbritseb kuninglikke pulmi ja kuidas lõputult printsess Kate’ist räägitakse.»

Oh, Meghan, oleks sa vaid osanud arvata...!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles