Paljastame saladuse: kas «Pilvede all» Mari abielu hakkab uue silmarõõmu tõttu lagunema?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari
Mari Foto: Kanal 2

Juba septembris uue hooajaga alustava hittsarja «Pilvede all» tähelepanelikud fännid on märganud, et Mari liigub ringi uue mehe seltsis. Kellega on tegu ning kas abielu Indrek Murakaga saab uuel hooajal tõesti saatusliku hoobi?

Sarja produtsent Toomas Kirss kinnitab, et Maril on tõepoolest uus kaaslane, kuid tegu pole Indreku konkurendiga. Selgub hoopis, et sisearhitektina tegutsev Mari on endale palganud assistendi.

Noormehe nimi on Roman ning algselt jääb tõesti nii Indrekule kui ka vaatajale mulje, et Mari ja tema assistendi vahel on liigagi soe suhe.

Tegelik üllatus aga alles ootab ees, sest hooaja keskel selgub, miks Roman tegelikult just Mari juurde tööle tuli... Salapärast ja sümpaatset Romani kehastab Eduard Tee. «Pilvede all» uue hooaja esimene osa on eetris juba 5. septembril, ikka Kanal 2, kell 21.30!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles