Neli märki, et sinu partner ei võta sind tõsiselt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Kohtingutel käies ei pruugi asjad olla alati nii nagu need paistavad. Need märgid näitavad, et su paariline ei võta sind kuigi tõsiselt.

Sa pole kohtunud tema pere ega lähedaste sõpradega

Kui partner ei soovi end siduda, leiab ta vabandusi, miks mitte sind oma lähedastega tuttavaks teha. Kui oled kohtunud temaga vaid mõned nädalad, ei tasu paanitseda. Kui aga olete koos olnud juba mitmeid kuid, aga pole kedagi lähedast näinud, tasuks kaaluda varianti, et ta ei näe sind enda plaanides.

Ta ei kaasa sind ühtegi konkreetsesse tulevikuplaani

Suhe on jätkusuutlik, kui mõlemad osapooled tunnistavad selle tulevikku. Lisaks aitab tulevikuplaanide tegemine teil lähedasemaks saada. Kui ta ei näe sind osalisena üheski konkreetses plaanis, on aeg küsimusi küsida.

Te ei tee ühiseid otsuseid

See on hea viis nägemaks, kas ta võtab sind tõsiselt. Kui sind ei kaasata ning sinu arvamusega ei arvestata, ei võeta sind suure tõenäosusega kuigi tõsiselt.

Ta pole järjepidev

Alguses oli ta pidevalt sinu jaoks olemas, siis aga järjest kaugenes? Paljude jaoks on suhte tõsidus ja reaalsus ootamatu ning nad tõmbuvad tagasi. Kui tunned, et temaga ühenduse pidamine on keeruline ning tema usaldamine ja talle lootmine keeruline, võib see olla suur probleem. See on ohumärk, et su kaaslane ei näe sinuga suhet kui midagi tõsist.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles