Varjatud märgid, et ta tahab sinuga abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrii Omelnytskyi / PantherMedia / Andrii Omelnytskyi

Kui sa tead, et su kaaslane pole just abielu-vastane, siis need alateadlikud märgid näitavad, et ta näeb sind enda tulevase abikaasana.

Ta kasutab «meie»-vormi, kui räägib tulevikust

Kui ta räägib tulevikust viisil, mis puudutab teid mõlemaid, siis näeb ta sind ka tulevikus enda kõrval. Ta kujutab ette, milline võiks teie ühine elu olla kümne aasta pärast ning sul on seal kindel koht.

Ta küsib, kus sa tulevikus tahaksid elada

Tihti räägitakse enda unistustest, kus tahaks tulevikus töötada või elada. Kui ta küsib ühiste otsuste kohta ka sinult, näitab see, et ta tõesti näeb, et elukoht on teie ühine valik. See näitab, et ta arvestab ka sinu arvamusega enda tuleviku plaane mõeldes. Suhe eeldab, et samme elus astutakse koos. Ta on huvitatud, et oleksid kaasatud ka suurtesse plaanidesse.

Ta arutleb sinuga laste nimede teemal

Olgu see naljatades või tõsiselt, ta mõtleb tulevikule. Sellistel teemadel räägitakse vaid siis, kui ta näeb võimalust, et teil tulevikus ühised lapsed tulevad.

Ta tutvustab sind kaugetele sugulastele

Mis mõtet on tutvustada kedagi kaugetele sugulastele, kui see poleks oluline? Kui ta hoolitseb selle eest, et kogu suguvõsa sinust teab, näitab see, et sa oled tema jaoks oluline ning ta näeb sind tulevikus perekonnaga liitumas.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles