Meghan Markle sülitas järjekordsele kuningliku pere reeglile

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Queen and The Duke and Duchess of Sussex attend the Queen's Young Leaders Awards Ceremony at Buckingham Palace, London, UK, on the 26th June 2018. Picture by John Stillwell/WPA-Pool. 26 Jun 2018 Pictured: Meghan Markle, Duchess of Sussex, Prince Harry, Duke of Sussex, Queen, Queen Elizabeth. Photo credit: MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342
The Queen and The Duke and Duchess of Sussex attend the Queen's Young Leaders Awards Ceremony at Buckingham Palace, London, UK, on the 26th June 2018. Picture by John Stillwell/WPA-Pool. 26 Jun 2018 Pictured: Meghan Markle, Duchess of Sussex, Prince Harry, Duke of Sussex, Queen, Queen Elizabeth. Photo credit: MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 Foto: JWMAL2 / MEGA

Meghan Markle ilmus 92-aastase kuninganna kõrval eile Buckinghami palees toimunud ametlikule üritusele, et austada noori ettevõtjaid. Ametlikul fotol poseerides aga eiras ta järjekordselt üht kuninglikule perele omast reeglit.

36-aastane Meghan astus avalikkuse ette oma abikaasa, 33-aastase prints Harry kõrval. Ta kandis roosat Prada kleiti ja musta ümbrikkotti. Meghan istus ametliku foto tarbeks oma abikaasa paremal käel, kuid tabloidide kullisilmad on juba märganud, et tema poosis on midagi ebaharilikku.

Nimelt istub Meghan jalg üle põlve, märgib Express. See on aga poos, mida kuningliku pere liikmed üldiselt väldivad. On isegi spetsiaalne viis, kuidas jalgu ristamata istuda – selle hüüdnimeks on «hertsoginna kallak». Nime sai see omapärane poos Kate Middletoni järgi.

Üks kuningapere fänn märkis, et jalg üle põlve istumine on kuningannale solvav ning kõik kuningliku pere naised kas ristavad vaid pahkluud või käänavad kokku surutud jalgadel kergelt külje ette. See on parim viis istumiseks, kui seda tuleb teha pikemalt ning fotode jaoks – nii on kindel, et fotodele ei jää midagi riivatut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles