Galerii: kuningliku pere superfännid on haigla ees telkinud mitu nädalat

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuningliku beebi sünd on brittide jaoks suur asi - ning kui selleks on vaja telk Londoni tänavatele püsti lüüa ja seal nädalate kaupa elada, siis tehakse ka see väike asi ära!

Esimesed fännid hakkasid St Mary haigla Lindo tiiva juurde kogunema juba aprilli esimesel poolel, et valmis olla puhuks, kui Kate Middleton oma kolmandat last sünnitama läheb.

Teised superfännid on kohale sõitnud üle kogu Inglismaa. Nii on ühel fännil kaasas rahakassa, et see beebile kinkida - hea raha mustadeks päevadeks kõrvale panna. 83-aastasel Terry Huttil on aga kaasas nukk nimega Philip. Somersetist kohale tulnud vanahärra on heitlikku kevadilma talunud juba üheksa päeva, lootuses kuninglikku beebit näha.

Tänavatel käib aga tõeline rõõmus ja ootusärev möll. Union Jacki rõivastuses mees paneb oma panuseid, milline võiks olla noore printsi või printsessi nimi.

Hertsoginna Kate läks sünnitama täna hommikul.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles