3 lihtsat sammu, kuidas tekitada mehes sinust sõltuvus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Kas tahad hoida mehe mõtted ainult endal? Tahad, et ta oleks sinu järele täiesti pöörane?

On asju, mida naised saavad teha, et mehi oma võrku meelitada. Hea uudis on see, et siin pole midagi tegemist välimusega, vaid küsimus on suhtumises. Kui sa oskad end panna õigesti mõtlema, ei püüa sa mitte ainult tema tähelepanu, vaid muudad ta endast suisa sõltuvaks - seda muidugi heas mõttes.

1. Ole salapärane

Oled sa kunagi käinud kohtingul, mis on su energiast tühjaks imenud või on sul tunne, et nüüd sa tead mehest kõike? Kui nii, siis on sul ilmselt vähe huvi teda uuesti kohata. Sama kehtib ka meeste kohta, kirjutab Higher Perspective. Kui sa oled seda tüüpi naine, kellele meeldib vestlust juhtida ning jagada kõike alates lapsepõlvest lõpetades oma südamesaladustega, siis ei ole ehk talgi enam huvi sulle helistada. Hoida midagi endale!

2. Ole positiivne

Asi pole mitte ainult naeratamises - emotsioonid on nakkavad. Nii et kui sa oled pessimistlik ja ennast haletsev, mõjutavad need tunded ka kogu kohtingu meeleolu. Mehi tõmbab enesekindlate ja rõõmsate naiste poole. Sinagi ju ei tahaks käia mehega, kes on pidevalt õnnetu.

3. Lase tal end jahtida

Seda on räägitud aastakümneid, kuid on testitud tarkus - mehed tahavad natuke vaeva näha. See tähendab, et sa ei pea alati olema valmis oma plaane tema nimel hülgama, kui ta vaid võtab vaevaks helistada. Sina ela ikka oma elu edasi, las tema natuke näeb vaeva, et su tähelepanu püüda. Sama kehtib ka tekstisõnumite saatmise kohta - sa ei pea olema kättesaadav 24/7 ega teda sõnumitega pommitama, isegi kui sa näed, et ta on online.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles