Neli märki, et oled tervislik ka ilma trennita

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Tunned end pidevalt süüdi, et ei jõua trenni? Siin on neli märki, mis näitavad, et oled ka ilma trennita tervislik.

1. Sa sööd, kui oled näljane ja lõpetad, kui kõht täis

Ebatervisliku eluviisi ja ülekaalu oluliseks komponendiks on näksimine. Kas sööd ka siis, kui tegelikult kõht tühi pole? Lisaks söövad paljud edasi olenemata sellest, et kõht juba tegelikult täis. Sealt tuleb pidevalt lisakaloreid, mida keha tegelikult ei vaja ega kasuta.

2. Suudad kiires tempos läbida kaks trepivahet (või korrust)

Mitmed arstid kasutavad seda näitajat, et otsustada patsiendi füüsilise vormi üle. Kui sinu jaoks ei tekita mõõdukas trepist käimine mingeid probleeme, siis oled heas vormis.

3. Sul on füüsiline ja emotsionaalne võimekus, et teha, mida tahad

Tervislikkuse näitajaks on ka see, kas sul on energiat oma asjadega tegeleda. Kui oled pidevalt väsinud, siis peaksid oma tervisele ja elustiilile rohkem tähelepanu pöörama.

4. Suudad ärgata ilma äratuskellata

Hea kvaliteetne uni on tervislikkuse oluline koostisosa. Ekspertide sõnul näitab asjaolu, kas suudad iga hommik ilma äratuskellata ärgata enam-vähem samal ajal, et sinu uni on kvaliteetne. Hea uni ja puhkamine on tervisliku elustiili juures väga oluline.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles