Postimehe nädalahoroskoop 8.-14. aprill

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Uuri lähemalt, mida järgmine nädal sulle ja sinu lähedastele toob.

Jäär

21. märts – 19. aprill

Täiskuine nädal tõstab fookusesse suhete teema. Sul suur vajadus oma tundeid väljendada. Kuna südame avamisega kaasneb alati haavatavus, risk haiget saada, võib avameelse vestluse alustamine armsamaga olla paras julgustükk. Ent see toob pingele lahenduse – näed olukorda selgemalt ja saad aru, kuidas edasi liikuda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Merkuur manitseb sind tempot maha võtma. Uusi ettevõtmisi pole mõtet alustada, läbirääkimiste pidamine võib liiva joosta. Tegele parem nende projektide jätkamisega, mis juba täies hoos. Ehkki töised plaanid on sul ilmselt eriti ambitsioonikad, tuleb arvestada sellega, et suured muudatused ei saa toimuda üleöö.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sinu ootused on kõrged. Tahad olla tähelepanu keskpunktis, oma teadmiste ja oskustega hiilata. Eriti naudid seda, kui sinul peatuvad vastassooliste pilgud, mis nõretavad imetlusest. Kui sulle ei saa osaks oodatud tähelepanu, tunned end kurvalt ja mahajäetuna. Proovi teistest inimestest vähem sõltuda.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sinu tundlikule natuurile avaldab teisipäevane täiskuu iseäranis tugevat mõju. Eriti suure tähtsusega on pere ja koduga seotud teemad. Kui oled mingit probleemi üritanud eirata või endasse surunud, siis nüüd tõuseb see paratamatult pinnale. Vaata sellele julgelt otsa – siis on võimalik ka hea lahendus leida.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Küllap oled nüüd eriti uudishimulik – kogud hoolega infot, kikitad kõrvu, et kuulujutud sinust ometi mööda ei libiseks. Neist võid küll ammutada põnevat teavet, ent ära unusta – kaugeltki kõik sellest ei pruugi tõele vastata! Elu on huvitav ja vaheldusrikas, aga töises vallas peaksid hoidma kindlat järge ning mitte plaanima suuri muudatusi.

Neitsi

23. august – 22. september

See ei ole kõige kergem aeg – pingeallikaid võib olla mitmeid, lahendused pingele aga ei tule iseenesest. Seega tuleb sul endaga tööd teha, rahulik püsida ja vältida väljast poolt tulevate emotsioonide endasse võtmist. Rahalised tehingud lükka parem edasi. Kui sind valdab reisikihk, mine sellisesse kohta, kus oled varemgi käinud.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Selle nädala täiskuu võib sind emotsionaalselt raputada, seda eriti juhul, kui oled sündinud oktoobri keskpaiku. Ehkki töönädala algus võib olla pingeline, annab aeg sulle uut infot, hakkad mingitest asjadest paremini aru saama ning see teadmine aitab edaspidi samme seada. Lähtu iseenda vajadustest, ära püüa teistele meele järele olla!

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sul ei ole võimalik edasi liikuda enne, kui mingid minevikuga seotud seigad, tunded ja tundmused on lõpuni läbi elatud ja selgemaks mõeldud. Tõele näkku vaatamine nõuab küll julgust, ent see on nii ütlemata vabastav! Aeg võib tuua avastusi, mis on seotud lähisuhete ja õrnemate tunnetega.

Ambur

22. november – 21. detsember

Peresuhted on üsnagi suure surve all. Mineviku teemad tulevad taas jutuks, neid saad lahendada ainult juhul, kui suudad olla rahulik ja keskendunud. Sõprussuhetes võivad toimuda mingid muudatused. Inimesed on rohkem avatud ja ütlevad asju südame pealt ära. See toob suhetesse selgust ja vähendab pingeid.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Perioodi alguspäevil oled ärevil ja võitlusvalmis. Võid inimeste tegevuse või sõnade tõlgendamisel hoogu sattuda, nähes tagamõtteid, mis sind kaitsepositsioonile sunnivad. Püüa võtta rahulikumalt - kaugeltki kõik, kes oma mõtteid avaldavad, ei soovi sind provotseerida. Minevikuga rahu tegemine aitab edasi minna.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Sind võib vallata suur sisemine rahutus – tahaksid midagi uut ja huvitavat kogeda. Tundub, et hea on seal, kus sind ei ole – seega tahaksid nüüd ja kohe kuhugi kaugele ära sõita! Ent planeetide mõju sunnib sind siiski kohale jääma, et lahendada ammused ebakohad ja maksta ära võlad (nii otseses kui kaudses mõttes).

Kalad

19. veebruar – 20. märts

See on huvitav ajajärk su elus, mil tuleb hästi palju tegeleda mineviku teemadega, teha oma hinges suurpuhastust. See ei pruugi lihtne olla, ent kui vanad teemad lõpuks ometi korralikult läbi töötanud oled, saab plats puhtamaks. Su ellu tekib ruumi, mis annab võimaluse uutel inimestel ja uudsetel kogemustel tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles